Pressemeddelelse

7 jun. 2021 København, DK

EY vil være førende på innovation og design med åbning af kreativt studie i København

For at imødekomme danske virksomheders behov for at være på forkant i en evigt foranderlig verden åbner EY Doberman nu et studie i Danmark.

Pressekontakt
EY Danmark

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

For at imødekomme danske virksomheders behov for at være på forkant i en evigt foranderlig verden åbner EY Doberman nu et studie i Danmark. Ledergruppen består af tunge profiler fra innovations- og designbranchen, og ambitionen er at blive de førende på området.

Åbningen af EY Dobermans danske studie er nu en realitet, og samtidig er de ledende kræfter blevet præsenteret. David Heilmann bliver Managing Director for innovations- og designstudiet, der har til huse hos BLOX i København. Derudover er Emil Jonsson og Robert Lindgren, der har startet og drevet EY Doberman i New York, flyttet til København for at tage det kreative lederskab, og Lovis Dahl fra Stockholm-kontoret tilfører kompetencer indenfor teknologi.

– Vi har samlet drømmeholdet til at starte den danske rejse. Og vi er kun lige begyndt. Vi rekrutterer løbende de bedste profiler til holdet. Vores ambition er, at EY Doberman i Danmark bliver det førende design- og innovationsstudie, der huser de stærkeste talenter. Sammen vil de med vores nordiske kolleger skabe mærkbare resultater for vores kunder på det danske marked, siger Michael Laursen, Business Transformation-leder hos EY.

Målsætningen er, at holdet omkring EY Doberman vokser til 30 personer inden for kort tid.

Hjælper virksomheder med at være på forkant med udviklingen

EY Doberman har i to årtier løst opgaver inden for innovationsrådgivning, design og teknologi for store nordiske virksomheder. Fx har de designet og bygget butiksoplevelser for Telia, produkter til IKEA, mobilapps til supermarkedskæden ICA og fremtidens kundeoplevelser for Volvo Trucks.

Nu er tiden kommet til de danske kunder. Og her ser den nye Managing Director et behov, der ikke bare er stort, men stadig stigende:   

– Virksomhederne skal ikke bare følge med udviklingen i markederne – men i høj grad også at være på forkant. Både internt og over for kunder og konkurrenter, siger David Heilmann og fortsætter:

- At igangsætte nye initiativer som fx gentænker måden at skabe relevans for kunder eller at ramme en ny målgruppe er umådeligt svært. Det kræver brud med vaner, nye metoder, dyb kundeindsigt og først og fremmest mod til at prøve ting af. I EY Doberman er vi alle designere, som aldrig har forladt håndværket og kærligheden til at skabe noget. Og sammen med de mere strategiske og analytiske folk i resten af EY står vi rigtig stærkt.

Starten på noget stort

For den nye Managing Director var springet til EY Doberman en temmelig nem beslutning:

- Der er få virksomheder, som er lige så skarpe og tiltrækkende som EY Doberman. Kulturen og evnen til at sammensætte kompetencer indenfor design, konkret brug af moderne teknologi og innovation er enestående. Jeg tror dette bliver starten på noget stort, slutter David Heilmann.

Kontakt og yderligere information:

David Heilmann, Managing Director, EY Doberman, david.heilmann@doberman.ey.com, tlf. 2123 5450

 

EY Doberman har en ambition om at blive det førende design- og innovationsstudie, der huser de stærkeste talenter. Det er David Heilmann, Emil Jonsson, Robert Lindgren og Lovis Dahl, der startet denne rejse.

Om EY Doberman
EY Doberman innoverer og designer virksomheder, produkter og brands sammen med selskaber som Volvo, IBM og MoMA. Doberman er grundlagt i Sverige for mere end 20 år siden og blev opkøbt af EY i 2020. EY Doberman har opbygget et omdømme som en af de mest indflydelsesrige design- og innovationsstudier i Skandinavien med et stærkt globalt aftryk. Det nye studie i København er del af deres nordiske ekspansion med yderligere nye kontorer i Oslo og Helsinki.

David Heilmann bliver Managing Director for innovations- og designstudiet, der har til huse hos BLOX i København. Han er tidligere leder af Deloitte Digital DK, 42 associates og QVARTZ’ (Bain & Co.) digitale afdelinger. Derudover har han startet og ledet tre digitale designbureauer, siden hans karriere startede i 1995.

Om David Heilmann
David Heilmann bor i Hellerup og er tidligere leder af Deloitte Digital DK, 42 associates og QVARTZ’ (Bain & Co.) digitale afdelinger. Derudover har han startet og ledet tre digitale designbureauer, siden hans karriere startede i 1995.