Pressemeddelelse

22 sep. 2021 København, DK

Stærkt nyt samarbejde mellem Ritzau og verdens største vækstskaberkonkurrence: EY Entrepreneur Of The Year!

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vækstskaberkonkurrence, hvor vi årligt hylder landets mest vækstskabende virksomheder både nationalt og regionalt. Nu har EY Entrepreneur Of The Year indgået et samarbejde med Ritzau.

Pressekontakt
Søren Smedegaard Hvid

Statsautoriseret revisor og Partner i EY. Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark.

Revisor, Partner og direktør for EY Entrepreneur Of The Year, Danmark. Højt energiniveau, nytænkende, relationsskabende og familiefar. Top dedikeret, vellidt og professionel i alt han foretager sig.

Relaterede emner EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er verdens største vækstskaberkonkurrence. Konkurrencen har eksisteret i 25 år i Danmark og hylder årligt landets mest vækstskabende virksomheder både nationalt og regionalt. Nu har EY Entrepreneur Of The Year indgået et samarbejde med Ritzau.

Internationalt samler EY Entrepreneur Of The Year de bedste vækstvirksomheder fra mere end 60 lande. Nationalt samler EY Entrepreneur Of The Year Danmarks bedste vækstvirksomheder. Formålet er at anerkende vækst, innovation og iværksætterånd i danske virksomheder og kåre Danmarks bedste vækstvirksomhed.

Direktør for EY Entrepreneur Of The Year, partner, Søren Smedegaard Hvid, siger:

”EY Entrepreneur Of The Year er Danmarks vigtigste vækstskaberkonkurrence. Når EY har indgået denne aftale med Ritzau, er det med henblik på i endnu stærkere grad at profilere og fremvise de resultater, som Danmarks virksomheder skaber. Vi ser meget frem til samarbejdet.”

Ved at indgå samarbejdsaftalen er det Ritzaus håb at styrke de deltagende virksomheder i at nå ud til alle deres mange stakeholders i markedet med deres forskellige budskaber.

”Hos Ritzau glæder vi os til at gøre en indsats for, at virksomhederne kan kommunikere præcist til deres mange stakeholdere. Det kan have afgørende betydning for en virksomheds succes, at kommunikationen til markedet rammer modtagerne på rette tid og sted,” siger kommerciel direktør i Ritzau Anders Ledertoug Lind.

Ritzau har siden 1866 distribueret information og produceret nyheder til danske medier, organisationer og virksomheder. Ritzau skriver og leverer omkring 130.000 nyheder om året til 170 medier i Danmark. Vi skriver om alt fra udland og politik til sundhed og forbrug.

 • Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

  • EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækstskabere.
  • EY Entrepreneur Of The Year finder sted i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.
  • Vinderen kåres ikke kun ud fra økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og samfundsmæssige engagement.
  • De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen bliver kåret den 13. januar 2022 i København.
  • Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2020 var European Energy A/S.

  EY gennemgår samtlige danske virksomheder med undtagelse af virksomheder under 20 ansatte, offentligt ejede selskaber og dem med udenlandsk majoritetsejerskab. Kandidaterne præsenteres derefter for en uafhængig jury, der kårer de regionale og nationale vindere.

  Hovedsamarbejdspartner: Danske Bank.

  Øvrige samarbejdspartnere udover Ritzau er: Dansk Industri, Mercedes-Benz Danmark, Udenrigsministeriet, Vækstfonden, EKF DanmarksEksportkredit og Connect Denmark.