Pressemeddelelse

31 okt. 2022 København, DK

EY Danmark er ISO 14001-certificeret

EY i Norden har nået endnu et vigtigt skridt i bæredygtighedsarbejdet med ISO 14001-certificeringen af EY’s nordiske miljøledelsessystem.

Pressekontakt
Jan C. Olsen

Adm. direktør og Country Managing Partner for EY Danmark og leder af Assurance i Danmark. Medlem af EY's Regional Leadership Team

Praktisk og løsningsorienteret revisor og rådgiver for danske og internationale kunder. Vil udvikle de bedste medarbejdere og styrke diversiteten.

EY i Norden har nået endnu et vigtigt skridt i bæredygtighedsarbejdet med ISO 14001-certificeringen af EY’s nordiske miljøledelsessystem.

EY Danmarks indsats for at levere på bæredygtighedsdagsordenen er nået til en milepæl. EY Danmarks miljøledelsessystem blev i august 2022 certificeret i henhold til ISO 14001:2005-standarden.

Miljøledelsessystemet er etableret på nordisk plan i samarbejde med EY i Norge, Finland og Sverige, som ligeledes er certificeret, og identificerer de områder, hvor EY kan reducere sin miljø- og klimapåvirkning mest muligt. EY’s primære fokus er forretningsrejser, energiforbrug og affald.

”Vores kunder har efterspurgt et eksternt akkrediteret bevis på EY’s indsats på miljøområdet. Det imødekommer vi nu med certificeringen. Samtidig vil implementeringen af ISO-standarden sikre, at vi har et robust og struktureret system til at levere på vores ambitioner – ikke mindst i forhold til vores mål om at blive net zero i 2025,” siger CEO i EY Danmark, Jan C. Olsen.

Globalt har EY forpligtet sig til et science-based target med målet at blive net zero i 2025 i overensstemmelse med Parisaftalens 1,5 c. Sammen med EY i resten af Norden er det EY Danmarks ambition at reducere absolutte emissioner med 40 % på tværs af scope 1, 2 og 3 i 2025 fra en 2019-baseline.