Pressemeddelelse

13 mar. 2023 København, DK

EY overdrager Horsens-kontor til Beierholm

Fra 1. juli 2023 bliver EY i Horsens en del af Beierholm.

Pressekontakt
Jan C. Olsen

Adm. direktør og Country Managing Partner for EY Danmark og leder af Assurance i Danmark. Medlem af EY's Regional Leadership Team

Praktisk og løsningsorienteret revisor og rådgiver for danske og internationale kunder. Vil udvikle de bedste medarbejdere og styrke diversiteten.

Relaterede emner Assurance

Hos Beierholm har troen på lokal tilstedeværelse i Horsens ført til ønsket om at udvide forretningen i Midtjylland. Fra 1. juli 2023 bliver EY i Horsens derfor en del af Beierholm.

Beierholm ønsker at udvide forretningen i det midtjyske og tror på vigtigheden af en lokal tilstedeværelse i Horsens. Dette er baggrunden for, at EY i Horsens nu skifter navn til Beierholm.

“Med udvidelsen i Horsens styrker vi Beierholms kompetencer og udbredelse som rådgiver og revisor for mindre og mellemstore virksomheder i det midtjyske område. Disse ambitioner kan vi i endnu højere grad indfri med tilkøbet af EY i Horsens, da de – ligesom os – har et stærkt lokalt engagement med fokus på markedet for mindre og mellemstore virksomheder,” siger adm. direktør Søren V. Pedersen, Beierholm.

De nuværende partnere, Uffe Black Jensen og Morten Klarskov Larsen, bliver sammen med ca. 40 medarbejdere en del af Beierholm pr. 1. juli 2023.

“Baggrunden for overdragelsen er, at EY ønsker at samle sine aktiviteter i større enheder, for derigennem at styrke vores fokus på markedet, videndeling, kompetenceudvikling og fleksibilitet,” siger Jan C. Olsen, CEO og partner i EY Danmark.

“Det glæder os derfor meget, at vi sammen med Beierholm har fundet frem til en løsning, som bliver til glæde for både vores dygtige lokale medarbejdere og partnere i Horsens og for erhvervslivet i byen. Det har været afgørende for, at vi kunne indgå en god aftale for alle parter,” siger Jan C. Olsen.

Jan C. Olsen understreger, at EY fortsat vil betjene alle typer af midtjyske virksomheder ud af kontorerne i Herning, Aarhus, Vejle og Kolding og at EY vil fortsætte med at foretage investeringer i såvel medarbejdere som kunder.

For yderligere oplysninger
CEO for EY i Danmark, Partner og leder af Assurance, Jan C. Olsen, e-mail: jan.c.olsen@dk.ey.com – mobil: 5158 2608.