Pressemeddelelse

24 jul. 2019 København, DK

M&A i Danmark fastholder niveau – indtil videre

2. kvartal 2019 bød på 73 virksomhedshandler i Danmark. På trods af at det er 16 færre end kvartalet før og 18 færre end 2. kvartal sidste år, så er det ikke langt fra den gennemsnitlige M&A-aktivitet over de sidste fire år.

Pressekontakt
Søren P. Krejler

Leder af Strategy and Transactions, Partner, EY Danmark

Erfaren rådgiver, der kender til alle aspekter af M&A og har et stærkt og tæt netværk blandt købere og sælgere i Danmark og internationalt. Bygger stærke teams, der trives og lykkes.

Relaterede emner Strategy and Transactions

2. kvartal 2019 bød på 73 virksomhedshandler i Danmark. På trods af at det er 16 færre end kvartalet før og 18 færre end 2. kvartal sidste år, så er det ikke langt fra den gennemsnitlige M&A-aktivitet over de sidste fire år.

EY’s Capital Confidence Barometer indikerer, at der trods geopolitisk usikkerhed og regulering globalt fortsat vil være appetit på virksomhedshandler i 2019 – og Danmark ser ud til at følge den trend, hvor en pipeline af forventede handler ventes at holde momentum i M&A-markedet i år.

Læs mere om transaktionsmarkedet i Danmark i Q2 i nyhedsbrevet EY Transaction Trends, der kigger på virksomhedshandler og tendenser i markedet. Data bygger på alle transaktioner registreret i Mergermarket med deltagelse af danske virksomheder.