Pressemeddelelse

21 nov. 2019 København, DK

EY i Danmark med vækst på alle forretningsområder

EY har i regnskabsåret 2018/2019 (FY19) en omsætning på 1.952 mio. kr. Det er en vækst på 6,6 pct. i forhold til foregående regnskabsår.

Pressekontakt
EY Danmark

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

Relaterede emner Vækst

EY har i regnskabsåret 2018/2019 (FY19) en omsætning på 1.952 mio. kr. Det er en vækst på 6,6 pct. i forhold til foregående regnskabsår. Mest markant er en vækst på 42,2 pct. inden for Transaction Advisory Services, mens Assurance holder niveau med 0,1 pct. vækst.

Sådan fordeler omsætningen sig på EY’s fire ’service lines’:

  • Assurance: 954 mio. kr. +0,1 pct.
  • Advisory 249 mio. kr. +3,7 pct.
  • Tax & Law 458 mio. kr. +5,5 pct.
  • Transaction Advisory Services 291 mio. kr. +42,2 pct.
  • Omsætning i alt: 1.952 mio. kr.

”Det er fortsat fuld fart på M&A og også strategirådgivning i EYBOX, og det afspejler sig i årets omsætning. Alle forretningsområder udvikler sig positivt i et konkurrencepræget marked, og jeg mener, at vi står godt rustet til konkurrencen fremadrettet, ikke mindst med afsæt i EY’s stærke nordiske og globale integration, som vi kombinerer med et klart, lokalt markedsfokus,” siger Torben Bender, CEO i EY i Danmark.

Han tiltrådte ved indgangen til regnskabsåret 18/19 og hæfter sig ved, at året på flere områder har vist positive takter, og hans vækstambitioner rækker længere frem end blot et år.

”EY i Danmark har igen taget et skridt frem på medarbejderengagement, og vores såkaldte Engagement Index i årets klimamåling er det højeste nogensinde i Danmark og ligger over, hvad der er defineret som ’Best In Class’ blandt sammenlignelige virksomheder i Norden. Det er afgørende for os, at EY er en virksomhed, hvor dygtige medarbejdere trives og har mulighed for udvikling og udfordringer.”

EY hjælper et bredt udsnit af dansk erhvervsliv med at skabe tillid og tryghed til den økonomiske rapportering, med at forstå og overholde skattelovgivning, foretage opkøb og frasalg og med at håndtere de omvæltninger og udfordringer, de møder, når det gælder digital omstilling, cybersikkerhed, dataanalyse, automatisering og meget andet. Et velfungerende og succesfuldt erhvervsliv er afgørende for vores virksomhed og for samfundet. Det er udtrykt i EY’s globale purpose: Building a Better Working World.

Læs mere i vores Annual Report 2018/19.