Pressemeddelelse

13 mar. 2020 København, DK

Virksomheder kæmper mod effekt af COVID-19

Virksomheder i Danmark og verden over søger bedst muligt at håndtere udfordringer og uforudsigelighed.

Pressekontakt
Torben Bender

EY Danmark, Bestyrelsesformand og partner

Bestyrelsesformand og partner i EY i Danmark. Erfaren revisor og rådgiver. Cykelentusiast.

COVID-19 påvirker nu alle aspekter af vores samfund og vores erhvervsliv. Virksomheder i Danmark og verden over søger bedst muligt at håndtere udfordringer og uforudsigelighed. I EY tager vi kraftige forholdsregler – men fortsætter med at rådgive og betjene vores kunder.

Erhvervslivet skal håndtere svære udfordringer, og i EY fortsætter vi med at rådgive og betjene vores kunder – blot virtuelt – og med at afbøde skadevirkningerne af situationen. Nogle af de spørgsmål, vi lige nu møder, handler bl.a. om likviditet, risikostyring og kontinuitetsplaner, supply chain og leverandørforhold, skatteforhold, arbejdsret og de mange regnskabsmæssige faktorer. Vi bringer vores viden i spil for at hjælpe små og store virksomheder med håndtering af problemstillinger, der hastigt rejser sig.

EY og COVID-19

I EY adresserer vi situationen i Danmark, lokalt og globalt. Vi følger udviklingen tæt og følger alle anbefalinger fra myndighederne. Derudover ser vi på, om der er andre tiltag, vi kan tage for at minimere risici. Alle EY’s medarbejdere arbejder hjemme, og vi har teknologien, der understøtter det, på plads. Vi opretholder en tæt dialog i vores teams om løsning af opgaverne – helt ligesom vi plejer.

Som et såkaldt ”black swan-event”, der er næsten umulig at forudse, og som ikke er oplevet før, kalder situationen på drastiske skridt. Læs her fem gode råd om håndteringen af COVID-19 i artiklen Five ways to lessen the COVID-19 impact.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi i EY håndterer situationen eller spørgsmål på områder, hvor vi bidrager med rådgivning og indsigt, så kontakt os.

Håndtering af følgerne af COVID-19

Find relevant indsigt der adresserer spørgsmål og udfordringer i forbindelse med COVID-19.

Læs mere