Pressemeddelelse

10 sep. 2020 København, DK

Fintech og de svære partnerskaber

Potentialet i samarbejde mellem FinTech startups og etablerede virksomheder i den finansielle sektor er stort for begge parter, men partnerskaberne er ofte fragmenterede og mø-der vanskeligheder.

Pressekontakt
EY Danmark

EY er en af verdens førende organisationer inden for revision, skat, transaktioner og rådgivning.

Potentialet i samarbejde mellem FinTech startups og etablerede virksomheder i den finansielle sektor er stort for begge parter, men partnerskaberne er ofte fragmenterede og møder vanskeligheder. Men hvad er det, der bremser mulighederne og står i vejen for succes?

Hvad er det for udfordringer, som FinTech partnerskaber ofte møder, og som begge parter sammen skal finde en vej igennem? Det spørgsmål belyser EY under overskriften ”Future FinTech partnerships and collaboration models” den 16. september 2020 kl. 09:50 - 10:50 på Copenhagen FinTech Week.

Copenhagen FinTech Week afholdes den 15.-16. september 2020, i år som en 100 % digital konference, hvor bl.a. 150 talere fra 30 forskellige lande sætter fokus på emner, der kan transformere og udvikle fremtidens finansielle sektor. Det er samtidig en ramme for stærke relationer og nye forretningsideer på tværs af startups, etablerede virksomheder, investorer m.fl. Du kan købe billetter til Copenhagen FinTech Week gennem ovenstående link.

”Future FinTech partnerships and collaboration models”

EY’s præsentation samler en række indsigtsfulde aktører i branchen til en diskussion af de ofte vanskelige partnerskaber, og hvad der skal til for at lykkes i fællesskab. Oplægget bygger også på en kommende rapport baseret på en omfattende analyse- og interviewproces.

EY har i samarbejde med Copenhagen FinTech sat spotlight på danske FinTech partnerskaber. Resultaterne er samlet i rapporten “FinTech Partnerships – a deep dive into the Danish FinTech partnership landscape” og identificerer de udfordringer, der er vigtige at få løst, og som begge parter kan bruge som ramme for partnerskaber. Rapporten offentliggøres i forbindelse med Copenhagen FinTech Week. 

Telefon +45 25 29 38 29 Vi kan ikke rekruttere os ud af kompetenceudfordringer. Vores egne medarbejdere skal også have adgang til ny læring. Derfor er initiativer som EY Badges og EY Tech MBA helt centrale for at stimulere til livslang læring for alle