Persbericht

26 september 2022 Utrecht, NL

‘Void between us’ eerste winnaar EY Talent Award

Vandaag zijn in de Stadsschouwburg Utrecht de winnaars bekend gemaakt van de studenten-competitie van het Nederlands Film Festival (NFF).

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics Sponsorships
  • Vandaag zijn in de Stadsschouwburg Utrecht de winnaars bekend gemaakt van de studenten-competitie van het Nederlands Film Festival (NFF).
  • Regisseur Luka Gribnau en haar crew ontvingen de EY Talent Award voor de film met de ‘highest production value’.
  • Ze zijn de eerste winnaars van de award en ontvangen een aanmoedigingsprijs van €5.000 voor de volgende filmproductie en een op maat gemaakt coachingstraject.

De winnaar van de EY Talent Award is gekozen door een vakjury en vertegenwoordigers van EY. ‘Void between us’ wordt geroemd om de harmonie tussen kleur, beweging en geluid. De kijker wordt meegenomen langs verschillende industriële en grootstedelijke locaties waar kleuraccenten een geheel vormen met de styling van het hoofdpersonage. Door kleine en slimme aanpassingen wordt de setting van de film surrealistischer en dat doet veel met hoe de kijker de film beleeft. ‘Void between us’ is een muzikale film over verlies en verbinding.

“EY is partner van het Nederlands Film Festival omdat we geloven dat filmmakers een essentiële bijdrage leveren aan een duurzame toekomst. Ze houden je een spiegel voor en inspireren je grenzen te verkennen en verleggen. Wij investeren in NFF zodat filmmakers een podium hebben om betekenisvolle verhalen te delen. Talent is noodzakelijk om nieuwe perspectieven te ontdekken en daarom stimuleren we de nieuwe garde met een geldprijs, kennis en netwerk,” aldus Jeroen Davidson, voorzitter raad van bestuur van EY in Nederland.

De prijswinnaars zullen na afloop van het NFF worden uitgenodigd op het hoofdkantoor van EY om te bespreken wat zij nodig hebben voor de volgende filmproductie en hoe EY daaraan kan bijdragen.

Winnaars Talent Award NFF