Persbericht

3 juni 2022 Amsterdam, NL

EY sponsoring partner van het 75e Holland Festival

EY is sponsoring partner van het 75e Holland Festival want ook kunst en cultuur leveren een belangrijke bijdrage aan een betere wereld.

Perscontact
Toby Ellson

EY Nederland Woordvoerder

Related topics Purpose Groei Sponsorships

In het kort:
  • Accountants- en adviesorganisatie EY is sponsoring partner van het 75e Holland Festival.
  • We omarmen speciaal de voorstelling Antarctica omdat duurzaamheid ons na aan het hart ligt.

Bij EY hebben we als doel een bijdrage te leveren aan een beter werkende wereld. Dat doen we niet alleen vakmatig, maar ook door maatschappelijke waarde creëren en oog te  hebben voor talent en volgende generaties. Vanuit die filosofie zal EY de komende jaren meerdere initiatieven in de kunst- en cultuursector omarmen. We starten als sponsoring partner van het 75e Holland Festival.

Het Holland Festival is het grootste internationale podiumkunstenfestival in Nederland en een van de oudste festivals in Europa. Van 3 tot en met 26 juni presenteert het Holland Festival in en om Amsterdam internationale podiumkunsten voor iedereen, met thema’s als klimaat en representatie.

Duurzaamheid

EY omarmt speciaal de voorstelling Antarctica omdat duurzaamheid ons na aan het hart ligt. Wij helpen het bedrijfsleven de omslag maken naar een duurzame toekomst. We bieden ze inzicht in hun impact en advies over strategie en transformatie.

Over EY

EY is wereldwijd toonaangevend in assurance, tax, transactions en adviesdiensten. Met de diensten die we bieden, dragen we bij aan het versterken van vertrouwen in kapitaalmarkten en economieën overal ter wereld. Daarmee spelen we een cruciale rol bij het creëren van een beter werkende wereld: Building a better working world. Voor onze mensen, onze cliënten en de maatschappij.

Bij EY in Nederland werken circa 5000 professionals vanuit 12 kantoren voor vier geïntegreerde servicelines: Assurance, Consulting, Tax en Strategy & Transactions. Met onze diepgaande kennis van verschillende sectoren helpen we klanten inspelen op nieuwe kansen, met inschatting van de risico's die gepaard gaan met verantwoorde groei. Dankzij onze kwalitatieve multidisciplinaire teams kunnen onze klanten aan de wettelijke vereisten voldoen, hun investeerders op de hoogte houden en tegemoetkomen aan de wensen van hun stakeholders.

Over het Holland Festival

Het festival toont grensverleggende voorstellingen van makers van over de hele wereld en nieuwe ontwikkelingen binnen de podiumkunsten die nergens anders in Nederland te zien zijn -van theater, dans, muziek, muziektheater en opera tot multidisciplinaire vormen en crossovers met beeldende kunst, digitale kunst, fotografie en film - en weet daarmee een breed, nieuw en nieuwgierig publiek aan zich te binden. Het Holland Festival werkt samen met veel partners in en buiten Amsterdam. Het biedt verdieping, verbreding, context en vermaak. https://www.hollandfestival.nl/  

Lees meer over onze sponsorships