Lehdistötiedote

11 kesäk. 2019 Helsinki, FI

EY Suomen uudet partnerit

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2019 alkaen.

Lehdistökontakti
EY Suomi

Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti.

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2019 alkaen:

 

Miikka Hietala (HM, KTK, KHT), Assurance

Miikka toimii KHT-tilintarkastajana sekä EY Sisä-Suomen eli Tampereen ja Jyväskylän toimistojen vetäjänä. Hänen asiakaskuntaansa kuuluu niin pieniä kasvuyrityksiä kuin suuria konserneja ja julkisen edun kannalta merkittäviä yhtiöitä.

Mikko Kuiro (BBA), TAX

Mikko johtaa EY:llä pohjoismaista veroteknologiatiimiä. Hän vastaa useiden globaaleiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta veroprosessien ja kontrollien kehittämisestä, automatisoinneista sekä data-analytiikasta.

Jaakko Somersalmi (KTM, CGMA), TAS

Jaakko toimii EY:n yritysjärjestely -palveluissa ja hänellä on laaja työkokemus transaktioista sekä talousalan tehtävistä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hän on erikoistunut erityisesti Transaction Diligence -palveluihin ja vastaa tämän lisäksi yritysjärjestelyiden osalta Kauppa ja kuluttajatuotteet -sektorista.