Lehdistötiedote

11 kesäk. 2019 Helsinki, FI

EY Suomen uudet partnerit

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2019 alkaen.

Lehdistökontakti
Kirsi Sivonen

EY Nordic, Brand, Marketing & Communications, Nordic Senior Marketing Manager

Sydänjuuria myöten markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen, jolle asiakas on keskiössä. Vapaa-aika kuluu koiraharrastuksissa sekä ystävien ja perheen kanssa matkustellessa.

Partnereiksi on nimitetty 1.7.2019 alkaen:

 

Miikka Hietala (HM, KTK, KHT), Assurance

Miikka toimii KHT-tilintarkastajana sekä EY Sisä-Suomen eli Tampereen ja Jyväskylän toimistojen vetäjänä. Hänen asiakaskuntaansa kuuluu niin pieniä kasvuyrityksiä kuin suuria konserneja ja julkisen edun kannalta merkittäviä yhtiöitä.

Mikko Kuiro (BBA), TAX

Mikko johtaa EY:llä pohjoismaista veroteknologiatiimiä. Hän vastaa useiden globaaleiden asiakkaiden kokonaisvaltaisesta veroprosessien ja kontrollien kehittämisestä, automatisoinneista sekä data-analytiikasta.

Jaakko Somersalmi (KTM, CGMA), TAS

Jaakko toimii EY:n yritysjärjestely -palveluissa ja hänellä on laaja työkokemus transaktioista sekä talousalan tehtävistä niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Hän on erikoistunut erityisesti Transaction Diligence -palveluihin ja vastaa tämän lisäksi yritysjärjestelyiden osalta Kauppa ja kuluttajatuotteet -sektorista.