Lehdistötiedote

9 toukok. 2023 Helsinki, FI

EY edistää ihmisoikeuksia Helsinki Priden Support Partner -kumppanina

Konsultti- ja tilintarkastusyhtiö EY edistää tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia yhteistyössä Helsinki Pride -tapahtuman kanssa jo viidentenä peräkkäisenä vuotena.

Lehdistökontaktit
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Konsultti- ja tilintarkastusyhtiö EY edistää tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia yhteistyössä Helsinki Pride -tapahtuman kanssa jo viidentenä peräkkäisenä vuotena. Virallista Helsinki Pride 2023 -viikkoa vietetään 26.6.–2.7.

EY on ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Helsinki Priden vuoden 2023 virallinen yhteistyökumppani jo viidettä vuotta peräkkäin. EY on sitoutunut edistämään työympäristöä, joka vaalii jokaisen työntekijän ainutlaatuisuutta, tukee erilaisia toimintatapoja sekä edistää tiimiytymistä ja yhteenkuuluvuutta.

”Olemme EY:llä sitoutuneet tukemaan henkilöstömme monimuotoisuutta ja tarjoamaan heille oikeudenmukaisia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Haluamme ylläpitää vuoden jokaisena päivänä tunnetta siitä, että jokainen meistä voi olla aidosti oma itsensä. Priden juhlistaminen kesäkuun ajan on oivallinen tilaisuus lisätä oman henkilöstömme, muiden organisaatioiden ja koko yhteiskunnan ymmärrystä työelämän tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta”, sanoo Katariina Jalas, EY Suomen henkilöstöjohtaja.

Pride-tapahtumia koko kesäkuun ajan

EY:llä tuetaan yhdenvertaisuutta ja LGBTQIA+-yhteisöä ympäri vuoden, ja erityisesti kesäkuussa on luvassa Pride-teemaisia työpajoja, keskustelutilaisuuksia ja tapahtumia Suomessa ja Pohjoismaissa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille EY:läisille.  

EY tarjoaa henkilöstölleen myös inklusiivisen johtajuuden oppimiskurssin sekä mahdollisuuden vaikuttaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn avulla. 

Lisätietoja Helsinki Pride -tapahtumasta ja juhlaviikosta: pride.fi