Lehdistötiedote

14 helmik. 2020 Helsinki, FI

EY on Suomen viidenneksi parhain työpaikka

EY on valittu yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten organisaatioiden sarjassa. EY:n sijoittuminen tässä tutkimuksessa on ollut vahvan nousujohteista kahtena viimeisempänä vuonna: vuonna 2019 EY sai historiansa ensimmäisen Great Place to Work® -sertifikaatin ja nyt sijoittui suurten organisaatioiden sarjassa Suomen viiden parhaimman yrityksen joukkoon. Suomen parhaat työpaikat 2020 julkistettiin eilen 13.12.2020 pidetyssä Gaalassa.

Lehdistökontaktit
Mikko Äijälä

EY Finland, Nordic Strategy and Transactions, Managing Partner

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Samankaltaisia aiheita Ura EY:llä

 

EY on valittu yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurtenorganisaatioiden sarjassa. EY:n sijoittuminen tässä tutkimuksessa on ollut vahvan nousujohteista kahtena viimeisempänä vuonna: vuonna 2019 EY sai historiansa ensimmäisen Great Place to Work® -sertifikaatin ja nyt sijoittui suurten organisaatioiden sarjassa Suomen viiden parhaimman yrityksen joukkoon. Suomen parhaat työpaikat 2020 julkistettiin eilen 13.12.2020 pidetyssä Gaalassa.

”Meille yritys- ja johtamiskulttuurin kehittäminen on kasvutarina, johon olemme määrätietoisesti panostaneet, henkilöstöä herkällä korvalla kuunnellen. Jo viime vuonna ansaitsemamme Great Place to Work® -sertifikaatti loi uskoa siihen, että toimenpiteillämme on ollut merkitystä ja suunta oikea, ja nyt sitten Suomen viiden kärkiyhtiön joukkoon pääseminen kruunaa kaiken! ”, iloitsee Mikko Äijälä, Suomen EY:n toimitusjohtaja.

Suomen parhaat työpaikat -listaus perustuu Great Place to Work -organisaation tutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden kokemuksella työpaikastaan. Trust Index -henkilöstökyselyn mukaan Suomen EY:n työntekijät arvostavat työnantajassaan erityisesti hyvää johtajuutta ja vastuun antamista sekä tasa-arvoista, turvallista ja ystävällistä työyhteisöä.

”Meillä Trust Index:in kaltaiset henkilöstökyselyt toimivat sekä mittarina että kehittämistyökaluna. Olemme panostaneet viime vuosina etenkin työntekijöiden sekä esimiesten jatkuvaan kehittymiseen ja uratavoitteiden toteutumiseen sekä työyhteisön kehittämiseen yhä tasa-arvoisempaan ja inklusiivisempaan suuntaan”, kertoo EY Suomen henkilöstöjohtaja Katariina Jalas.

Suomen EY on osallistunut Great Place to Work® -instituutin tutkimukseen jo useampana vuotena. Vuonna 2019 Suomen EY:lle myönnettiin Great Place to Work® -sertifikaatti ensimmäistä kertaa. Sertifikaatin kriteerinä on vähintään 70 % tuloksen saavuttaminen Trust Index © -henkilöstökyselyssä, joka mittaa työntekijöiden kokemuksia omasta työpaikastaan. Suomen EY:lle on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti suurten yritysten (yli 500 työntekijää) sarjassa. Sertifikaatti myönnetään aina vuodeksi kerrallaan ja se on voimassa 12 kk Trust Index © -kyselyn päättymisestä eli lokakuuhun 2020 saakka.

 

Great Place to Work Gala 2020