Lehdistötiedote

14 helmik. 2020 Helsinki, FI

EY on Suomen viidenneksi parhain työpaikka

EY on valittu yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten organisaatioiden sarjassa.

Lehdistökontaktit
Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Samankaltaisia aiheita Ura EY:llä

 

EY on valittu yhdeksi Suomen parhaimmista työpaikoista Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurtenorganisaatioiden sarjassa. EY:n sijoittuminen tässä tutkimuksessa on ollut vahvan nousujohteista kahtena viimeisempänä vuonna: vuonna 2019 EY sai historiansa ensimmäisen Great Place to Work® -sertifikaatin ja nyt sijoittui suurten organisaatioiden sarjassa Suomen viiden parhaimman yrityksen joukkoon. Suomen parhaat työpaikat 2020 julkistettiin eilen 13.12.2020 pidetyssä Gaalassa.

”Meille yritys- ja johtamiskulttuurin kehittäminen on kasvutarina, johon olemme määrätietoisesti panostaneet, henkilöstöä herkällä korvalla kuunnellen. Jo viime vuonna ansaitsemamme Great Place to Work® -sertifikaatti loi uskoa siihen, että toimenpiteillämme on ollut merkitystä ja suunta oikea, ja nyt sitten Suomen viiden kärkiyhtiön joukkoon pääseminen kruunaa kaiken! ”, iloitsee Mikko Äijälä, Suomen EY:n toimitusjohtaja.

Suomen parhaat työpaikat -listaus perustuu Great Place to Work -organisaation tutkimukseen, jossa suurin painoarvo on työntekijöiden kokemuksella työpaikastaan. Trust Index -henkilöstökyselyn mukaan Suomen EY:n työntekijät arvostavat työnantajassaan erityisesti hyvää johtajuutta ja vastuun antamista sekä tasa-arvoista, turvallista ja ystävällistä työyhteisöä.

”Meillä Trust Index:in kaltaiset henkilöstökyselyt toimivat sekä mittarina että kehittämistyökaluna. Olemme panostaneet viime vuosina etenkin työntekijöiden sekä esimiesten jatkuvaan kehittymiseen ja uratavoitteiden toteutumiseen sekä työyhteisön kehittämiseen yhä tasa-arvoisempaan ja inklusiivisempaan suuntaan”, kertoo EY Suomen henkilöstöjohtaja Katariina Jalas.

Suomen EY on osallistunut Great Place to Work® -instituutin tutkimukseen jo useampana vuotena. Vuonna 2019 Suomen EY:lle myönnettiin Great Place to Work® -sertifikaatti ensimmäistä kertaa. Sertifikaatin kriteerinä on vähintään 70 % tuloksen saavuttaminen Trust Index © -henkilöstökyselyssä, joka mittaa työntekijöiden kokemuksia omasta työpaikastaan. Suomen EY:lle on myönnetty Great Place to Work® -sertifikaatti suurten yritysten (yli 500 työntekijää) sarjassa. Sertifikaatti myönnetään aina vuodeksi kerrallaan ja se on voimassa 12 kk Trust Index © -kyselyn päättymisestä eli lokakuuhun 2020 saakka.

 

Great Place to Work Gala Finland 2020