Lehdistötiedote

12 elok. 2020 Helsinki, FI

EY tarjoaa työntekijöilleen ilmaisen MBA-koulutuksen

EY tarjoaa kaikille työntekijöilleen virtuaalisesti toteuttavan kauppatieteiden maisterin (MBA) koulutuksen. Ensimmäistä kertaa järjestettävän koulutuksen toteuttaa yhdysvaltalainen Hult International Business School. EY:n osallistavan kulttuurin mukaisesti koulutus tarjotaan ilmaiseksi yrityksen kaikille 284 000 työntekijälle yli 150 maassa.

Lehdistökontakti
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Samankaltaisia aiheita Ura EY:llä

EY tarjoaa kaikille työntekijöilleen virtuaalisesti toteuttavan kauppatieteiden maisterin (MBA) koulutuksen. Ensimmäistä kertaa järjestettävän koulutuksen toteuttaa yhdysvaltalainen Hult International Business School. EY:n osallistavan kulttuurin mukaisesti koulutus tarjotaan ilmaiseksi yrityksen kaikille 284 000 työntekijälle yli 150 maassa.

Kokonaan verkossa toteutettava EY Tech MBA -ohjelma auttaa EY:n työntekijöitä muuttamaan ajattelutapojaan ja taitojaan vastaamaan uudenlaisia työskentelytapoja. Toteutustapa kuvastaa COVID-19-pandemian aikana tapahtunutta laajempaa siirtymistä virtuaaliseen oppimiseen. Virtuaalinen toteutustapa mahdollistaa opiskelun mistä päin maailmaa tahansa joustavalla tavalla toteutettuna.

MBA-opintoihin osallistuvat EY:n työntekijät pystyvät rakentamaan oman henkilökohtaisen opetussuunnitelmansa eri aihealueista, jotka ulottuvat tekoälystä (AI), lohkoketjuista ja ohjelmistorobotiikasta (RPA) työntekijöiden hyvinvointiin, monimuotoisuuteen ja inkluusioon sekä vastuullisiin liiketoimintakäytäntöihin.

”Maailman jatkaessa COVID-19-pandemiasta selviämistä ja siihen sopeutumista, uskomme, että työntekijöidemme taidot ja heidän kykynsä palvella asiakkaitamme ovat vahvuutemme, joka erottaa meidät kilpailijoistamme. EY Tech MBA tarjoaa työntekijöillemme mahdollisuuden hyödyntää uusien teknologioiden, kuten tekoälyn ja lohkoketjun voimaa, sekä kehittää strategioita, joiden avulla asiakkaamme voivat navigoida muuttuvassa maailmassa. Uuden koulutusohjelman avulla työntekijämme kehittävät johtamisosaamistaan ja teknologiataitojaan, joiden avulla rakennamme toimivampaa maailmaa”, sanoo Mikko Äijälä, EY:n Suomen toimitusjohtaja.

MBA-tutkinnon myöntää Hult International Business School, joka on tunnettu osaamiskeskeisestä lähestymistavastaan ​​koulutukseen ja sitoutumisesta käytännön oppimiseen. Hult on ensimmäinen kolminkertaisesti akkreditoitu kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa ja se on säännöllisesti arvioitu yhtenä maailman parhaista kauppakorkeakouluista.

EY työllistää Suomessa noin 1 000 tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyjen asiantuntijaa ja konsulttia. EY:n tavoitteena on kasvattaa huippuosaajia, joiden yhteistyöllä yritys rakentaa parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkailleen, henkilöstölleen ja toimintayhteisöilleen.