Lehdistötiedote

22 maalisk. 2021 Helsinki, FI

HYPE ostaa Viima Solutionsin – EY Viiman taloudellinen neuvonantaja

Main Capital Partnersin omistama ohjelmistoyritys HYPE Innovation on ostanut Viima Solutions Oy:n osakekannan.

Lehdistökontakti
Ville Rissanen

Ville Rissanen - EY Finland, TMT Corporate Finance, Senior Manager

Neuvonantaja yrityskaupoissa. Jalkapallo lähellä sydäntä.

Main Capital Partnersin omistama ohjelmistoyritys HYPE Innovation (”HYPE”) on ostanut Viima Solutions Oy:n (”Viima”) osakekannan. Vuonna 2013 perustettu Viima on innovaatiojohtamiseen erikoistunut SaaS-yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Espoossa.

Vuonna 2013 perustettu Viima on innovaatiojohtamiseen erikoistunut ohjelmistoyritys, joka tarjoaa ideointi- ja innovointityökaluja Software-as-a-Service -liiketoimintamallilla auttaen organisaatioita keräämään ja hallitsemaan ideoita innovoinnin lisäämiseksi. Yhtiön monipuolinen asiakaskunta vaihtelee pienistä tiimeistä Global Fortune 500 -yrityksiin noin 30 eri maassa ympäri maailmaa. Viima oli sen perustajien ja avainhenkilöiden kokonaan omistama.

HYPE on yksi maailman johtavista innovaatio-ohjelmistoyrityksistä. Vuonna 2001 perustettu yhtiö on spin-off DaimlerChryslerista.

EY Corporate Finance toimi Viiman ja sen omistajien taloudellisena neuvonantajana.