Lehdistötiedote

25 maalisk. 2021 Helsinki, FI

Kimmo Kaskikallio nimitetty EY:n teknologiasta vastavaksi johtajaksi

Kimmo Kaskikallion on nimitetty EY:n teknologiasta vastaavaksi johtajaksi Suomessa. Chief Technology Officer -rooli on uusi ja liittyy EY:n strategian mukaiseen tavoitteeseen luoda asiakkaille pitkäaikaista arvoa auttamalla heitä datan ja teknologian avulla kasvamaan, uudistumaan ja toimimaan paremmin.

Lehdistökontakti
Kimmo Kaskikallio

Director, Technical Sales, EY

Kimmo toimii teknisenä asiantuntijana ja toteutustiimien pääarkkitehtina EY Suomen konsultointiyksikössä.

Samankaltaisia aiheita Teknologia

Kimmo Kaskikallio on nimitetty EY:n teknologiasta vastaavaksi johtajaksi Suomessa. Chief Technology Officer -rooli on uusi ja liittyy EY:n strategian mukaiseen tavoitteeseen luoda asiakkaille pitkäaikaista arvoa auttamalla heitä datan ja teknologian avulla kasvamaan, uudistumaan ja toimimaan paremmin.

”On hienoa saada Kimmo Kaskikallio viemään EY:n teknologiaosaamista eteenpäin. EY:llä on laajasti osaamista datan ja teknologian hyödyntämisessä, ja otamme nyt Kimmon johdolla seuraavia kehitysaskeleita, jotta voimme globaalilla monialaisella osaamisellamme auttaa asiakkaitamme entistäkin paremmin ja laajemmin”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Kimmo Kaskikallio on työskennellyt EY:llä vuodesta 2019 lähtien teknisenä myyntijohtajana kansainvälisessä allianssihankkeessa. Hän on toiminut asiantuntijana ja toteutustiimien pääarkkitehtina EY Suomen konsultointiyksikössä. Ennen EY:llä aloittamista Kaskikallio työskenteli 20 vuotta teknisenä asiantuntijana ja esimiehenä johtavalla kansainvälisellä teknologiatoimittajalla ja hänellä on yli 25 vuoden kokemus teknisestä johtamisesta, arkkitehtuurienhallinnasta ja ohjelmistokehityksestä.

”Teknologiakehitys lävistää kaikki EY:n liiketoiminnat ja tuo merkittävää kilpailuetua tilintarkastuksen, konsultoinnin, laki-, strategia-, vero- ja transaktiopalveluiden palveluihimme. Uudet teknologiset ratkaisut, joilla voidaan hyödyntää voimakkaasti lisääntyvää dataa entistä paremmin, lisäävät tuottavuutta ja tuovat lisäarvoa asiakkaillemme”, sanoo Kimmo Kaskikallio, Chief Technology Officer, EY Suomi.