Lehdistötiedote

20 toukok. 2021 Helsinki, FI

EY toimialan houkuttelevin työnantaja

Kaupallisen alan opiskelijat ovat valinneet EY:n tilintarkastuksen ja liikkeenjohdon konsultoinnin alalla kiinnostavimmaksi työnantajaksi Universumin työnantajakuvatutkimuksessa.

Lehdistökontakti
Lotta Roitto

EY Finland, Head of Communications and PR

Lotta vastaa EY:n viestinnästä Suomessa. Innostuu hyvinvoinnin edistämisestä, monipuolisesta liikunnasta luonnossa ja taidemuseoissa kuljeskelusta.

Samankaltaisia aiheita Ura EY:llä

Kaupallisen alan opiskelijat ovat valinneet EY:n tilintarkastuksen ja liikkeenjohdon konsultoinnin alalla kiinnostavimmaksi työnantajaksi Universumin työnantajakuvatutkimuksessa. Kaikkien yritysten joukossa EY on Suomen 22. houkuttelevin työnantaja.

”Sijoitus toimialamme kiinnostavimpana työpaikkana on meille tärkeä saavutus. Toimintamme tavoite, Building a better working world, käsittää myös oman henkilöstömme kokemuksen työelämästä. Haluamme olla kiinnostava ja merkityksellinen työpaikka, jossa toimimme arvojemme mukaisesti ja arvostamme erilaisia taustoja ja ajattelutapoja”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Vuoden 2020 tutkimustuloksiin verrattuna EY nousi yhden sijan ylöspäin ja kohosi toimialansa kiinnostavimmaksi työnantajaksi.

”Olemme todella iloisia, että opiskelijat ovat tunnistaneet EY:n tarjoamat monipuoliset kehittymismahdollisuudet ja olemme myös poikkeusaikoina onnistuneet olemaan lähellä opiskelijoita uusin, virtuaalisin tavoin. Työnantajana pystymme tarjoamaan opiskelijoille yksilöllisiä urapolkuja kansainvälisessä, joustavassa ja oppimiseen kannustavassa työympäristössä”, sanoo EY:n rekrytoinneista ja työnantajamielikuvasta vastaava Heta Häkkinen.

Universum Communications -yhtiön toteuttamaan tutkimukseen vastasi yli 14 000 opiskelijaa, joista 3 900 opiskelee kaupallista alaa. Tutkimus toteutettiin marraskuun 2020 ja maaliskuun 2021 välillä. Tutkimustulokset julkaistiin 18.5.2021.