Maija Arimo voitti EY Young Tax Professional of The Year 2021 -kilpailun

30 syysk. 2021
Kirjoittaja Lotta Roitto

EY Finland, Head of Communications and PR

Lotta vastaa EY:n viestinnästä Suomessa. Innostuu hyvinvoinnin edistämisestä, monipuolisesta liikunnasta luonnossa ja taidemuseoissa kuljeskelusta.

30 syysk. 2021
Related topics Veropalvelut Ura EY:llä

Opiskelijoille suunnattu EY:n Young Tax Professional of The Year -kilpailun Suomen osakilpailu käytiin Helsingissä perjantaina 17.9.2021. Kilpailun voiton vei Maija Arimo Aalto-yliopistosta.

EY:n vuosittaisessa Young Tax Professional of The Year -kilpailussa ratkotaan verotukseen liittyviä haasteita. Tänä vuonna Suomen kilpailuun osallistui 12 opiskelijaa eri puolilta Suomea Turun, Vaasan, Tampereen, Jyväskylän, Helsingin ja Lapin yliopistoista sekä Åbo Akademista ja Aalto-yliopistosta.

Kilpailun voiton vei Maija Arimo Aalto-yliopistosta. Toiseksi kilpailussa sijoittui Maria Laine Åbo Akademista. Kolmanneksi sijoittui Lotta Parkkola Turun yliopistosta.

”Kilpailu oli hieno ja relevantti kokemus. Oli kiva päästä tapaamaan samanhenkisiä opiskelijoita, oppimaan muilta ja jakamaan kokemuksia. Arvostin sitä, että saimme palautetta kokeneelta tuomaristolta ja pääsimme tutustumaan myös EY:n asiantuntijoihin”, kertoo kilpailun voittaja Maija Arimo.

Kilpailua tuomaroimassa oli joukko kokeneita veroasiantuntijoita: Jouni Arpalahti (Director, Corporate Taxes, Wärtsilä Oyj), Satu Roman (Vice President, Fiskars Group), Visa Kananoja (Tax Director, Terveystalo), Vesa-Pekka Nuotio (Tuomari, Korkein hallinto-oikeus) sekä Raimo Hietala (Partner, EY).

Yhteenveto

EY:n Young Tax Professional of the Year on uransa alussa oleville verotuksesta kiinnostuneille asiantuntijoille suunnattu globaali kilpailu. Voittaja Maija Arimo edustaa Suomea globaalissa kilpailussa marraskuussa 2021.

Tästä artikkelista

Kirjoittaja Lotta Roitto

EY Finland, Head of Communications and PR

Lotta vastaa EY:n viestinnästä Suomessa. Innostuu hyvinvoinnin edistämisestä, monipuolisesta liikunnasta luonnossa ja taidemuseoissa kuljeskelusta.

Lisää aiheesta Veropalvelut Ura EY:llä