Lahjoitamme jälleen jouluruokia vähävaraisille perheille

1 minuutin lukuaika 14 jouluk. 2021
Kirjoittaja Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

1 minuutin lukuaika 14 jouluk. 2021
Related topics Yritysvastuu

Teemme Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle lahjoituksen, jonka avulla jaetaan jouluruoka-apua vähävaraisille lapsiperheille.

Lahjoitusvarat jaetaan lahjakortteina noin 300 perheelle joulun ruokaostosten tueksi. Hope välittää lahjakortit avun tarpeessa oleville perheille ympäri Suomea joulua edeltävillä viikoilla.

”Tuemme tänäkin vuonna jouluvalmisteluja lahjoittamalla ruoka-apua, jotta mahdollisimman moni perhe pääsisi nauttimaan joulun rauhasta ja yhdessäolosta huolettomammin. Lasten ja nuorten hyvinvointi on meille tärkeä yritysvastuuteema, ja haluamme auttaa konkreettisella tavalla”, toimitusjohtaja Mikko Äijälä toteaa.

Hope ry jakaa vähävaraisille tai kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä lapsille ja nuorille. Yhdistys toimii valtakunnallisesti, ja sen asiakkaina on noin 6500 perhettä ja 17 000 lasta Suomessa.

Useita keinoja auttaa

Haluamme auttaa Hope ry:tä tarjoamaan lapsille ja nuorille tasa-arvoisia mahdollisuuksia hyvään arkeen. Hope ry:n avustuksella olemme esimerkiksi lahjoittaneet jouluruoka-apua myös viime vuonna sekä avustaneet nuoria lukio-opintojen oppimateriaalikustannuksissa. Marras-joulukuussa koko henkilöstömme sai jälleen mahdollisuuden levittää joulun iloa toteuttamalla lähes sata lasten ja nuorten joululahjatoivetta yhteistyössä Hopen kanssa.

Teimme lahjoituksen tänä vuonna myös Tukikummit-säätiölle lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Säätiö kerää varoja vuosittain yli 65 000 nuorelle, jotka ovat vaarassa pudota harrastuksista ja kaveriporukoista perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.  

Lue lisää yritysvastuutyöstämme.

Yhteenveto

Teemme Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:lle lahjoituksen, jonka avulla jaetaan jouluruoka-apua vähävaraisille lapsiperheille. Olemme Hope ry:n avustuksella myös toteuttaneet muun muassa lasten ja nuorten joululahjatoiveita sekä avustaneet nuoria lukio-opintojen oppimateriaalikustannuksissa. Teimme lahjoituksen tänä vuonna myös Tukikummit-säätiölle lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Tästä artikkelista

Kirjoittaja Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Related topics Yritysvastuu