Lehdistötiedote

26 huhtik. 2022 Helsinki, FI

EcoVadiksen Gold-tason luokitus EY:n vastuullisuustyölle Suomessa

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n vastuullisuustyö Suomessa on saanut EcoVadis Gold-tason tunnustuksen. EY:n vastuullisuuskäytännöt ylsivät viiden prosentin parhaimmistoon analysoitujen yrityksen joukossa.

Lehdistökontakti
Lotta Roitto

EY Finland, Head of Communications and PR

Lotta vastaa EY:n viestinnästä Suomessa. Innostuu hyvinvoinnin edistämisestä, monipuolisesta liikunnasta luonnossa ja taidemuseoissa kuljeskelusta.

Samankaltaisia aiheita Vastuullisuus Yritysvastuu

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:n vastuullisuustyö Suomessa on saanut EcoVadis Gold-tason tunnustuksen. EY:n vastuullisuuskäytännöt ylsivät viiden prosentin parhaimmistoon analysoitujen yrityksen joukossa.

EcoVadis on maailman johtavia arviointijärjestelmiä, missä yrityksen vastuullisuutta arvioidaan kattavasti ympäristöasioihin, työ- ja ihmisoikeuksiin, eettisiin toimintaperiaatteisiin ja vastuulliseen hankintaan liittyen. EY Suomi osallistui EcoVadis-arviointiin nyt ensimmäistä kertaa.

”Olemme kiinnittäneet viime vuosina paljon huomiota sisäiseen vastuullisuustyöhömme. Olemme asettaneet konkreettiset tavoitteet seuraamaan ympäristövaikutuksiamme, henkilöstöstämme hyvinvointia sekä hyvää hallintotapaa, ja raportoimme näissä edistymisestä läpinäkyvästi. Hienoa, että työmme konkretisoituu myös erinomaisena tuloksena EcoVadis-arvioinnissa”, sanoo EY Suomen toimitusjohtaja Mikko Äijälä.

Vuonna 2007 perustettu EcoVadis on arvioinut yli 75 000 yritystä 160 maassa ja 200 eri toimialalla. EcoVadiksen arviointimenetelmä perustuu yritysvastuuraportoinnin kansainvälisesti hyväksyttyihin periaatteisiin, kuten Global Reporting (GRI) -ohjeistoon, YK:n Global Combat -aloitteeseen ja ISO 26000 -standardiin. Arviointi on voimassa aina vuoden kerrallaan.

EY Suomen vastuullisuuskäytäntöihin ja -tavoitteisiin voi tutustua vuosiraportissa EY Value Realized: Finland.