Lehdistötiedote

28 syysk. 2022

EY:llä aloitti alkusyksyn aikana yli 100 uutta työntekijää

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:llä on aloittanut kuluneen syksyn aikana ennätysmäärä uusia työntekijöitä Suomessa.

Lehdistökontaktit
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Samankaltaisia aiheita Vastuullisuus Yritysvastuu Ura EY:llä

EY:n joustava hybridityömalli koetaan houkuttelevana työnhakijoiden keskuudessa. Perinteisten rekrytointiväylien ohella taloon tullaan myös opiskelijoille suunnattujen kilpailullisten tapahtumien kautta. 

EY jatkaa panostuksiaan työntekijäkokemukseen ja työssä viihtymiseen. Viime tilikaudella EY rekrytoi Suomessa 425 henkilöä, ja elo-syyskuun 2022 aikana aloitti 110 uutta työntekijää, joista vastavalmistuneita on 93.

”On hienoa saada toivottaa tervetulleeksi taloon ennätysmäärä uusia työntekijöitä. Olemme panostaneet voimakkaasti rekrytointiin ja työyhteisömme monimuotoisuuteen. Olemme saaneet paljon hyvää palautetta luottamukseen perustuvasta joustavasta hybridimallistamme, jossa henkilö saa itse päättää missä ja milloin haluaa työskennellä. On myös erityisen ilahduttavaa, että monet entiset työntekijämme ovat hakeutuneet takaisin töihin meille”, sanoo EY Suomen henkilöstöjohtaja Katariina Jalas.

EY on kasvanut ja tästä syystä myös rekrytointitarpeet ovat suuret. EY työllistää tällä hetkellä Suomessa yhteensä noin 1100 työntekijää. Uusia työntekijöitä haetaan kaikilla liiketoiminta-alueilla; eniten on rekrytoitu tilintarkastuksen ammattilaisia.

Opiskelijoille ja uran alkuvaiheessa oleville suunnatut tapahtumat ovat yhä useammalle väylä ensimmäiseen työpaikkaan. EY:n syyskuussa järjestämät Young Tax Professional of the Year ja NextGen Women ovat opiskelijoille suunnattuja kilpailutapahtumia, joiden tavoitteena on innostaa uusia tulokkaita alalle. Osallistuja voi perinteisen hakemuksen lähettämisen ja haastatteluiden sijaan antaa näyttöjä osaamisestaan kilpailutapahtumassa ja päästä sitä kautta asiantuntijatyöhön EY:lle.

Kaikki Pohjoismaissa syksyllä aloittaneet uudet työntekijät ovat mukana laajassa ja alalle ainutlaatuisessa perehdytysohjelmassa, jossa 180 kokeneempaa työntekijää, johtajaa ja kumppania huolehtii uusien kollegoiden perehdyttämisestä ja kouluttamisesta tehtäviinsä.

"Haluamme antaa uusille henkilöille parhaan mahdollisen alun EY:llä. Kattavassa perehdytysohjelmassamme autamme uusia tulokkaita omaksumaan EY:n vision, arvot ja kulttuurin sekä tarjoamme mahdollisuuden rakentaa verkostoja kollegoihin. Valmennamme tulokkaitamme työskentelemään globaalisti, digitaalisesti ja ratkaisemaan asiakkaidemme haastavia toimeksiantoja”, Jalas kertoo.