Lehdistötiedote

6 syysk. 2023 Helsinki, FI

EY:llä aloitti alkusyksyn aikana 85 uutta työntekijää – uudet henkilöt pääsevät uuden ajan työympäristöön

EY:llä aloitti 85 työntekijää. Joustava hybridityömalli ja monipaikkaista työtä tukeva työympäristö koetaan houkuttelevina työnhakijoiden keskuudessa.

Lehdistökontaktit
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Samankaltaisia aiheita Ura EY:llä

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY:llä on aloittanut kuluneen syksyn aikana 85 uutta työntekijää Suomessa. Joustava hybridityömalli ja monipaikkaista työtä tukeva työympäristö koetaan houkuttelevina työnhakijoiden keskuudessa.

Viime tilikaudella EY rekrytoi Suomessa 387 henkilöä, ja elo-syyskuun 2023 aikana aloitti 85 uutta työntekijää, joista vastavalmistuneita on 74.

EY jatkaa panostuksiaan työntekijäkokemukseen ja työssä viihtymiseen. EY avasi syyskuussa henkilöstölleen ovet uuden ajan työympäristöön Helsingin keskustassa. Uudet työskentelytilat tukevat erilaisia työntekemisen tapoja ja ne toteutettiin henkilöstöä kuunnellen. 

”On hienoa saada toivottaa tervetulleeksi uusia työntekijöitä. Olemme panostaneet vahvasti henkilöstön hyvinvointiin ja monimuotoisuuteen sekä työympäristöön. EY:n kansainvälinen työyhteisö, luottamukseen perustuva joustava hybridityömalli sekä upouusi tulevaisuuden työn tarpeita tukeva työympäristö Helsingin ytimessä lisäävät työnhakijoiden kiinnostusta”, sanoo EY Suomen henkilöstöjohtaja Katariina Jalas.

EY työllistää tällä hetkellä Suomessa noin 1100 työntekijää. Uusia työntekijöitä haetaan kaikilla liiketoiminta-alueilla; eniten on rekrytoitu tilintarkastuksen ammattilaisia. Kestävä kehitys ja teknologia ovat tuoneet tullessaan työntekijän näkökulmasta mielenkiintoisia uusia hankkeita ja tehtäviä, mikä näkyy myös hakemusten määrässä. 

”Hakemuksia eri tehtäviin on tullut ennätysmäärä, mikä on erittäin ilahduttavaa. Suuri osa on vastavalmistuneita, mutta myös monet entiset työntekijämme ovat hakeutuneet takaisin töihin meille”, Jalas riemuitsee. 

Kaikki Pohjoismaissa syksyllä aloittaneet uudet työntekijät ovat mukana laajassa ja alalle ainutlaatuisessa perehdytysohjelmassa, jossa noin 200 kokeneempaa työntekijää huolehtii uusien kollegoiden perehdyttämisestä ja kouluttamisesta tehtäviinsä. 

"Haluamme antaa uusille henkilöille parhaan mahdollisen alun EY:llä. Kattavassa perehdytysohjelmassamme autamme uusia tulokkaita omaksumaan EY:n vision, arvot ja kulttuurin sekä tarjoamme mahdollisuuden rakentaa verkostoja kollegoihin. Valmennamme tulokkaitamme työskentelemään globaalisti ja digitaalisesti sekä ratkaisemaan asiakkaidemme haastavia toimeksiantoja”, Jalas kertoo.