Lehdistötiedote

13 maalisk. 2024

Hanken & SSE, EY ja TYÖ2030-ohjelma yhteistyöhön – Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelun tavoitteena 100 000 ihmislähtöistä johtajaa

Hanken & SSE, EY ja TYÖ2030-ohjelma käynnistävät toukokuussa laajan vuoropuhelun, jonka tavoitteena on kehittää johtamista ihmislähtöiseksi konkreettisilla teoilla. Tavoitteena on antaa työkaluja ja oppeja ja luoda 100 000 tulevaisuuden työelämän tarpeisiin vastaavaa johtajaa.

Lehdistökontaktit
Eva Tuominen

EY Finland, Consulting, People Advisory Services, Partner

Organisaatioiden, työntekijäkokemuksen ja yrityskulttuurin kehittäminen, henkilöstöhallinnon uudistaminen. Intohimona työn ja organisaatioiden tulevaisuuden visiointi. Liikkuu ratsastaen ja pyöräillen

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Samankaltaisia aiheita Workforce

Hanken & SSE, EY ja TYÖ2030-ohjelma käynnistävät toukokuussa laajan vuoropuhelun, jonka tavoitteena on kehittää johtamista ihmislähtöiseksi konkreettisilla teoilla. Tavoitteena on antaa työkaluja ja oppeja ja luoda 100 000 tulevaisuuden työelämän tarpeisiin vastaavaa johtajaa.

Pohjois-Euroopan johtavaksi liikkeenjohdon kehittämisen asiantuntijaorganisaatioksi osana Tukholman kauppakorkeakoulua nimitetty Hanken & SSE Executive Education yhdistää voimansa konsulttiyhtiö EY:n sekä hallitusohjelmaan kuuluvan TYÖ2030-ohjelman kanssa. Nämä työelämän ja johtamisen asiantuntijat käynnistävät Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelun. Tulevaisuusvuoropuhelu on erityisesti työn murrokseen liittyvien teemojen yhteiseen käsittelyyn ja ymmärryksen lisäämiseen kehitetty malli. Tavoitteena on vuoropuhelun kautta löytää konkreettisia tapoja kehittää johtamista, jotta työelämän monimutkaistuviin haasteisiin kyetään vastaamaan.

”Yhdistämällä tutkittua tietoa, käytännön esimerkkejä ja moniäänistä vuoropuhelua pääsemme konkreettisesti eteenpäin. Hyvinvointia ja tuottavuutta lisäävässä johtamisessa on iso potentiaali”, uskoo TYÖ2030-ohjelman johtaja Sanna Kulmala Työterveyslaitokselta.

Juuri nyt suuria muutosvoimia ovat muun muassa digitaalinen kehitys, tekoäly, vihreä siirtymä, kilpailu osaajista ja globaalit markkinat. Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu uudistaa johtamista näihin tarpeisiin vastaavaksi yhteistyön ja ihmislähtöisyyden avulla, jotta pysymme muutoksen kyydissä.

”Johtamiseen tarvitaan muutosta. Tällä hetkellä puhutaan siitä, miten muutosta johdetaan, mutta konkretia jää varjoon: millä tavalla johtamisen pitäisi muuttua?” haastaa Hanken SSE:n toimitusjohtaja Marc Hinnenberg. Hän haluaa hyödyntää Hanken & SSE:n lähes 20 vuoden kokemusta suomalaisen johtamisen kehittämisestä ja uudistaa työelämää Suomessa löytämällä siihen konkreettisia keinoja.

Muuttuvassa työelämässä tarvitaan joustavaa ja ihmislähtöistä johtamista. Muutoksen johtaminen epävarmuuden vallitessa vaatii kykyä luoda visioita, jotka motivoivat monimuotoisia tiimejä.

“Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelussa tavoitteenamme on luoda kasvun tueksi muutosjohtajien uusi sukupolvi", sanoo EY Suomen henkilöstöjohtamisen konsultointipalveluiden johtaja Eva Tuominen.

Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu käynnistyy toukokuussa

Ensimmäinen Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu pidetään 16.5.2024 Hankenin juhlasalissa. Kolmen vuoropuhelun sarjaan on kutsuttu laaja joukko organisaatioita, yrityksiä ja päättäjiä. Yhdessä etsitään konkretiaa siihen, miten voimme kehittää johtajuutta rakentamaan ja tukemaan erilaisten ihmisen välistä yhteistyötä. Vuoropuhelun tavoitteena on myös tunnistaa monimuotoisemman johtamisen uusia osaamistarpeita sekä sitä, missä ja miten näitä taitoja voi oppia. Vuoropuhelusta syntyvät uudet ratkaisut ovat työpaikkojen hyödynnettävissä syksyn aikana.

Tulevaisuusvuoropuheluihin rekrytoidaan organisaatioita ja henkilöitä, jotka haluavat kehittää ja uudistaa suomalaista johtamista. Vuoropuhelutapahtumien ja tutkimusten pohjalta luodaan verkkoympäristö, joka mahdollistaa oman johtajuuden kehittämisen myös tulevaisuudessa.

Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu
  • Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu on areena, jossa syntyy konkreettisia keinoja kehittää johtamista.
  • Tulevaisuusvuoropuhelun toteuttavat yhteistyössä Hanken & SSE Executive Education, EY ja TYÖ2030-ohjelma.
  • Johtajuuden Tulevaisuusvuoropuhelu on kolmen vuoropuhelun sarja, joka käynnistyy toukokuussa. Mukaan on kutsuttu laaja joukko organisaatioita, yrityksiä ja päättäjiä.

Tavoitteena on antaa työkaluja ja oppeja ja luoda 100 000 tulevaisuuden työelämän tarpeisiin vastaavaa johtajaa.

Ilmoittaudu mukaan täällä