Lehdistötiedote

6 kesäk. 2024

EY:llä uusia Partner-nimityksiä

EY Suomi on nimittänyt uusia Partnereita ja Associate Partnereita.

Lehdistökontaktit
Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Samankaltaisia aiheita Tilintarkastus Konsultointi Veropalvelut

EY Suomi on nimittänyt uusia Partnereita ja Associate Partnereita. EY:n investoinnit palveluiden kehittämiseen ja kasvuun jatkuvat. Liiketoiminnan kasvu antaa EY:lle mahdollisuuden tarjota uusia uramahdollisuuksia kaikille työntekijöilleen.

”Lämpimät onnittelut kaikille uusille Partnereille ja Associate Partnereille. Menestyksemme takana ovat asiantuntijat ja johtajat, jotka haluavat rakentaa paremmin toimivaa maailmaa yhdessä asiakkaidemme ja tiimiemme kanssa toimintamme tarkoituksen mukaisesti”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Seuraavat henkilöt on nimitetty Partnereiksi EY:llä 1.7.2024 alkaen: 

Sanna Kytöharju (KHT), Partner, Assurance

Sanna Kytöharju on toiminut tilintarkastajana EY:llä vuodesta 2006 lähtien. Sannalla on vahva kokemus kasvuyritysten ja kansainvälisten perheyhtiöiden sekä pörssiyhtiöiden tilintarkastuksesta usealta toimialalta. Asiakastyön ohella hän on ollut mukana kouluttamassa nuoria asiantuntijoita ja opiskelijoita sekä toiminut tiimiesihenkilönä Helsingin toimistolla.

Sanna Kytöharju työskentelee Helsingissä ja hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Helsingin kauppakorkeakoulusta. 

Satu Nieminen (KHT), Partner, Assurance 

Satu Nieminen on toiminut tilintarkastajana EY:llä vuodesta 2007 lähtien. Satulla on monipuolinen kokemus listayhtiöiden, kansainvälisten konsernien ja perheyritysten tilintarkastuksesta. Lisäksi hän on ollut mukana useiden yhtiöiden yritysjärjestely- ja listautumisprojekteissa. 

Satu Nieminen työskentelee Oulun toimistolla ja hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Oulun yliopistosta. 

Petrus Metsälä, Partner, Consulting

Petrus Metsälä toimii EY:n konsultointipalveluissa talouden konsultoinnista vastaavana johtajana. Petruksen johtaman liiketoiminnan vastuulla ovat talouden transformaatiot eli asiakkaiden talouden vision, strategian ja toimintamallien kehittäminen sisältäen teknologian, datan, prosessit ja organisaatiot.

Petrus Metsälä on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Jyväskylän yliopistosta ja hän työskennellyt EY:llä vuodesta 2019 lähtien. Petruksella on kahdenkymmenen vuoden kokemus johto- ja asiantuntijatehtävistä teknologiayrityksissä sekä teknologian ja liikkeenjohdon konsultoinnissa.

Hannu Tyyskä, Partner, Consulting

Hannu Tyyskä toimii EY:n konsultointipalveluissa People Consulting -tiimin Co-Leadina. People Consulting -tiimi keskittyy varmistamaan, että asiakkaiden henkilöstö on muutosten keskiössä, mikä takaa tehokkaat ja kestävät tulokset.

Hannu auttaa asiakkaita henkilöstö-, HR- ja palkitsemiskysymyksissä, erityisesti yritysjärjestelyissä, strategia- ja organisaatiomuutoksissa. 

Hannu Tyyskä on valtiotieteiden maisteri Helsingin yliopistosta ja toiminut EY:llä vuodesta 2015. Hannulla on 16 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsulttina ja hän tuo vankan kokemuksensa ja osaamisensa asiakkaiden sekä tiimin menestyksen tueksi.

Risto Lummaa, Partner, Strategy and Transactions, EY-Parthenon

Risto Lummaa toimii EY-Parthenonin Transaction Strategy & Execution -liiketoiminta-alueen johtajana Suomessa. Hän tukee asiakkaita yrityskauppojen strategisessa suunnittelussa ja toteutuksessa erityisosaamisalueenaan integraatio- ja carve-out -hankkeet, kasvuohjelmat sekä liiketoimintamallien muutoshankkeet.

Risto Lummaa on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri Helsingin Teknillisestä korkeakoulusta. Hänellä on 20 vuoden monipuolinen kokemus strategiakonsultoinnista, johdon neuvonannosta sekä onnistuneiden muutosohjelmien johtamisesta.

Seuraavat henkilöt on nimitetty Associate Partnereiksi EY:llä 1.7.2024 alkaen:

Soile Antikainen (KHT), Associate Partner, Assurance

Soile Antikainen toimii KHT-tilintarkastajana Kuopiossa. Soilella on yli 15 vuoden kokemus kotimaisten ja kansainvälisten perhe- ja pörssiyhtiöiden tilintarkastuksesta ja taloudellisesta neuvonannosta. Hän on ollut myös mukana useissa yrityskaupoissa, joissa hän on suorittanut taloudellisia analyysejä yrityskaupan osapuolten päätösten tueksi.

Soile Antikainen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta ja hän on työskennellyt EY:llä 2005 vuodesta lähtien. 

Christian Räihä (KHT), Associate Partner, Assurance

Christian Räihä on toiminut tilintarkastajana EY:llä vuodesta 2005 lähtien. Christianilla on monipuolinen kokemus listayhtiöiden ja kasvuyhtiöiden tilintarkastuksesta.

Christian Räihä työskentelee Helsingissä ja hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Åbo Akademista. 

Kero Holopainen, Associate Partner, Tax

Kero Holopainen toimii johtajana EY:n People Advisory Services -liiketoiminnan henkilöverotuspalveluissa. Kero on kokenut neuvonantaja kotimaisten ja ulkomaisten yhtiöiden henkilöverotus- ja työnantajavelvollisuusasioissa sekä monimutkaisissa vero- ja sosiaaliturvakysymyksissä. Kero on avustanut asiakasprojekteja ulkomaille vieviä suomalaisia yhtiöitä henkilöstöön liittyvien velvoitteiden hoitamisessa.

Kero Holopainen on koulutukseltaan oikeustieteiden kandidaatti Lapin yliopistosta, ja hän on työskennellyt EY:llä vuodesta 2010 lähtien. Aiemmin urallaan Kero työskenteli Verohallinnon palveluksessa asiantuntijana.