Lehdistötiedote

13 huhtik. 2021 Helsinki, FI

Eva Tuominen johtamaan EY:n henkilöstö- ja muutospalveluita

Eva Tuominen on nimitetty EY Suomen partneriksi ja Workforce Advisory -palveluiden johtajaksi 1.6.2021 alkaen.

Lehdistökontakti
Riku Piipari

Partner, Head of Consulting, EY Finland

Riku johtaa EY:n konsultointitoimintaa Suomessa sekä toimii vastaavana partnerina Pohjoismaiden digitaalisen muutoksen ja strategian yksikössä.

Samankaltaisia aiheita Konsultointi Workforce

Eva Tuominen on nimitetty EY Suomen partneriksi ja Workforce Advisory -palveluiden johtajaksi 1.6.2021 alkaen. Nimitys tukee osaltaan EY:n tavoitetta rakentaa paremmin toimivaa maailmaa auttamalla organisaatioita sopeutumaan ja vastaamaan globalisaation, teknologian, innovaatioiden ja sääntelyn tuomiin muutoksiin.

”Toivotan Evan lämpimästi tervetulleeksi osaksi EY:n laajaa asiantuntijaverkostoa Suomessa ja maailmanlaajuisesti. Evan laaja henkilöstö-, muutoskonsultointi- ja monialainen teknologiaosaaminen vahvistavat jo kattavia konsultointipalveluitamme ja tuovat asiakkaillemme merkittävää lisäarvoa heidän valmistautuessaan pandemian jälkeiseen maailmaan”, sanoo Riku Piipari, EY Suomen partneri ja konsultointiliiketoiminnan johtaja.

”Vallitseva pandemia on entisestään korostanut henkilöstön asemaa yrityksen menestyksen ajurina ja tuonut pysyviä muutoksia yritysten ja organisaatioiden toimintaan, johtamiseen ja työtapoihin. Muutokset vaativat yrityksiltä aktiivisia toimia, mutta tarjoavat myös mahdollisuuksia luoda kilpailuetua muuttuneessa toimintaympäristössä. On mahtavaa saada Eva mukaan EY People Advisory Services -yksikköön löytämään ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin, liittyvät ne sitten henkilöstön johtamiseen, palkitsemiseen tai kansainväliseen liikkuvuuteen”, sanoo Mikko Nikunen, EY Suomen partneri ja kansainvälisten liikkuvuuspalveluiden johtaja.

Tuominen vastaa EY:n Workforce Advisory -palveluista, joka toimii osana People Advisory Services -yksikköä. Yksikön tavoitteena on ratkaista kysymyksiä liittyen esimerkiksi organisaatioiden muutostilanteisiin, työsuhteen elinkaareen, osaamisen kehittämiseen, kehittyviin ja virtuaalisiin työsuhteisiin sekä henkilöstöhallinnon muuttuvaa rooliin.

”Haluan auttaa organisaatioita uudistumaan ja vastaamaan muuttuneen maailman uudenlaisiin, entistä joustavampiin ja globaalimpiin organisaatio- ja osaamishaasteisiin”, sanoo Eva Tuominen, EY Suomen tuleva partneri ja Workforce Advisory -palveluiden johtaja.

Eva Tuomisella on yli 18 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisen ja henkilöstöhallinnon muutos- ja teknologiakonsultoinnista. Koulutukseltaan Tuominen on kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta.