Lehdistötiedote

23 kesäk. 2021 Helsinki, FI

EY edistää työelämän yhdenvertaisuutta Helsinki Pridessa

Konsulttiyhtiö EY edistää yhdessä Helsinki Priden kanssa työkulttuuria, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Lehdistökontakti
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Konsulttiyhtiö EY edistää yhdessä Helsinki Priden kanssa työkulttuuria, jossa jokainen voi olla oma itsensä. Pride-viikon aikana järjestettävässä Working with Pride -päivässä tuodaan esille käytäntöjä, joilla organisaatiot voivat tukea muutosta kohti tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja moninaisuutta arvostavaa työelämää. Pride 2021 -tapahtumaa vietetään 28.6. - 4.7.2021.

EY on Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Priden virallinen yhteistyökumppani vuonna 2021 jo kolmatta vuotta peräkkäin. EY on sitoutunut edistämään vuoden jokaisena päivänä tasa-arvoista ja yhteenkuuluvuutta luovaa työkulttuuria, jossa juhlistetaan ainutlaatuisuutta ja tuetaan hyvinvointia. Pride-viikolla yritys juhlistaa tasa-arvoa ja tarjoaa henkilöstölleen tietoa monimuotoisuudesta ja ennakkoluulojen tunnistamisesta.

”Meille EY:ssä on tärkeää luoda työkulttuuria, jossa arvostetaan moninaisuutta ja edistetään yhteenkuuluvuutta. Tasa-arvon edistäminen työelämässä ympäri vuoden on osa tarkoitustamme rakentaa paremmin toimivaa maailmaa henkilöstöllemme, asiakkaillemme ja koko yhteiskunnalle. Pride-viikko on hyvä tilaisuus kannustaa myös muita organisaatioita edistämään yhdenvertaisuutta niin sanoilla kuin teoillakin”, sanoo Mikko Äijälä, EY:n Suomen toimitusjohtaja.

Working with Pride -päivä keskittyy tasa-arvoon työelämässä

EY järjestää yhdessä Helsinki Priden kanssa työelämän tasa-arvoon ja inklusiivisuuteen keskittyvän tapahtuman perjantaina 2.7.2021. Pride in Progress -virtuaalitapahtumassa on puhumassa EY:n Suomen toimitusjohtaja Mikko Äijälä ja paneelikeskusteluihin osallistuvat EY:ltä henkilöstö- ja muutospalveluista vastaava partneri Eva Tuominen ja HR-johtaja Katariina Jalas. Päivän tavoitteena on syventyä moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämän näkökulmasta esimerkiksi johtamisen ja vertaisverkostojen avulla.

”Oikeus olla oma itsensä kuuluu kaikille. Esimiehen ja työyhteisön ääneen lausuttu tuki ja psykologisen turvallisuuden luominen ovat avainasemassa, jotta henkilöstö pystyy olemaan oma, kokonainen itsensä ja toteuttamaan täyttä potentiaaliaan työssään. Työpaikoilla on nyt aika siirtyä vähemmistöjen hiljaisesta hyväksynnästä kohti aktiivista tukemista”, sanoo EY:n Eva Tuominen.

EY:llä työyhteisön moninaisuus ja inklusiivisuus on otettu myös mukaan johtamisen mittareihin ja yhdenvertaisuutta edistetään esimerkiksi kouluttamalla henkilöstöä tunnistamaan ennakkoluuloja rekrytointitilanteissa.

”Pyrimme kehittämään työkulttuuriamme jatkuvasti moninaisuutta tukevammaksi ja tasa-arvoisemmaksi, tavoitteenamme tukea henkilöstömme hyvinvointia ja motivaatiota. Olemme myös huomanneet, että inklusiivinen, yhteenkuuluvuutta edistävä kulttuuri edistää innovointia ja ongelmanratkaisua, ominaisuuksia, joille on kysyntää yhä enemmän koronapandemian jälkeisessä hybridityön maailmassa”, sanoo Katariina Jalas, EY:n Suomen henkilöstöjohtaja.

Pride in Progress -tapahtumaa pystyy seuraamaan osoitteessa http://week.pride.fi