Elintarviketalo Lunden Savuhovi Oy:n enemmistöomistajaksi – EY:n Middle Market Financial Services -tiimi toimi Oy Lunden Ab:n taloudellisena neuvonantajana

21 tammik. 2022
Kirjoittajat
Janne Hakala

EY, Finland, Middle Market Services Leader

Janne Hakala toimii MFS-konsultointitiimin vetäjänä EY:n aluetoimistojen toimialueilla. Janne on työskennellyt EY:llä yhteensä yli 10 vuotta sekä Tukholmassa, Helsingissä, että Turussa.

Jari Henttula

EY Finland, Partner, Family Enterprise Leader, KHT-tilintarkastaja

KHT-tilintarkastaja ja EY Family Enterprise Country Leader.

21 tammik. 2022
Related topics Kasvu

Oy Lunden Ab (”Lunden”) ilmoittaa hankkineensa enemmistön Savuhovi Oy:n (”Savuhovi”) osakekannasta 17. tammikuuta 2022. Lunden on vuonna 1959 perustettu perheyritys, joka valmistaa ja tarjoaa monipuolisia elintarvikkeita. Lundenin brändeihin lukeutuvat muun muassa Jalostaja, Auran ja Chef Lundén. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Turussa ja päämarkkina-alue käsittää Suomen lisäksi Baltian maat. 

Savuhovi on vuonna 2009 perustettu perheyritys, joka on tunnettu korkealaatuisten lihaleikkeleiden ja valmisruokien valmistuksesta. Vuonna 2021 yhtiöt työllistivät yhteensä noin 500 työntekijää saavuttaen noin 80 miljoonan euron pro forma -liikevaihdon.

Lundenin taloudellisena neuvonantajana toimi EY Middle Market Financial Services -tiimi (”MFS”), jonka muodostivat Janne Hakala, Soile Antikainen, Antti Rantala sekä Joonas Tolonen tukenaan perheyrityspalveluiden johtaja Jari Henttula. MFS palvelee erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä, joiden liikevaihto on keskimäärin noin 5–50 miljoonaa euroa.

 

Lue lisää: Lunden-Jalostajan tiedote

 

Yhteenveto

Oy Lunden Ab ilmoittaa hankkineensa enemmistön Savuhovi Oy:n osakekannasta 17. tammikuuta 2022. Lundenin taloudellisena neuvonantajana toimi EY Middle Market Financial Services -tiimi, joka palvelee erityisesti pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Tästä artikkelista

Kirjoittajat
Janne Hakala

EY, Finland, Middle Market Services Leader

Janne Hakala toimii MFS-konsultointitiimin vetäjänä EY:n aluetoimistojen toimialueilla. Janne on työskennellyt EY:llä yhteensä yli 10 vuotta sekä Tukholmassa, Helsingissä, että Turussa.

Jari Henttula

EY Finland, Partner, Family Enterprise Leader, KHT-tilintarkastaja

KHT-tilintarkastaja ja EY Family Enterprise Country Leader.

Related topics Kasvu