Lehdistötiedote

19 huhtik. 2022

Petri Vuorinen johtamaan EY:n finanssitoimialan konsultointipalveluita

EY on nimittänyt Petri Vuorisen partneriksi ja finanssitoimialan konsultointipalveluiden johtajaksi Suomessa. Yksikkö tukee pankki- ja vakuutusalan asiakkaita rakentamaan vastuullisia ja kestäviä rahoituspalveluita teknologian ja digitalisaation avulla.

Lehdistökontakti
Riku Piipari

Partner, Head of Consulting, EY Finland

Riku johtaa EY:n konsultointitoimintaa Suomessa sekä toimii vastaavana partnerina Pohjoismaiden digitaalisen muutoksen ja strategian yksikössä.

Samankaltaisia aiheita Vakuutusala Konsultointi Finanssitoimiala

EY on nimittänyt Petri Vuorisen partneriksi ja finanssitoimialan konsultointipalveluiden johtajaksi Suomessa. Yksikkö tukee pankki- ja vakuutusalan asiakkaita rakentamaan vastuullisia ja kestäviä rahoituspalveluita teknologian ja digitalisaation avulla.

”Toivotan Petrin lämpimästi tervetulleeksi EY:lle ja vahvistamaan finanssitoimialamme palveluita. Teknologiatransformaatio ja digitalisaatio ovat toimialalla entistäkin tärkeämmässä roolissa, kun loppukäyttäjien odotukset pankkien ja vakuutusyhtiöiden palveluita kohtaan kasvavat. Alaa muuttavat myös vastuullinen rahoitus ja sääntelyn muutokset”, kertoo Fredrik Stigerud, EY:n Pohjoismaiden finanssitoimialan konsultoinnin johtaja.

”Hienoa saada Petri mukaan EY:n kasvussa oleviin konsultointipalveluihin. Petrin vahva teknologia- ja digitalisaatiotausta yhdistyy finanssitoimialan liiketoimintahaasteiden tuntemukseen ja tukee asiakkaidemme tarpeita sekä Suomessa että Pohjoismaissa”, sanoo EY:n konsultointiliiketoimintaa Suomessa johtava Riku Piipari.

Petri Vuorisella on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus asiakkaiden liiketoiminnan tukemisesta teknologian avulla, ja hän on toiminut myös vakuutus- ja pankkialalla. 

”Suomalainen rahoituspalveluiden sektori on jo pitkään ollut jatkuvassa muutoksessa ja toimintaympäristö haastaa kaikkia toimijoita uudistumaan säilyttääkseen kilpailukykynsä. Uskon, että osaamisemme ja kokemuksemme mahdollistavat asiakkaitamme tekemään oikeita asioita entistä paremmin ja tulevaisuuskestävästi”, kertoo Petri Vuorinen.