Lehdistötiedote

31 toukok. 2022 Helsinki, FI

Discmanian Jussi Meresmaa edustaa Suomea yrittäjyyden mm-kilpailussa

Tamperelaisen Discmania-yrityksen perustaja Jussi Meresmaa edustaa Suomea EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailussa kesäkuussa.

Lehdistökontakti
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Samankaltaisia aiheita EY Entrepreneur Of The Year

Tamperelaisen Discmania-yrityksen perustaja Jussi Meresmaa edustaa Suomea kesäkuussa järjestettävässä EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailussa. Kansainvälistä kilpailua voidaan kutsua yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailuksi.

Discmania-nimen alla toimivan Spin18 Oy:n perustaja Jussi Meresmaa palkittiin vuoden kasvuyrittäjänä maaliskuussa järjestetyssä Suomen EY Entrepreneur Of The Year 2021 -gaalassa. Tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY:n vuosittain järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Vuosittain järjestettävässä kilpailussa voittajan valitsee riippumaton tuomaristo.

Suomen kilpailun voiton myötä Meresmaa pääsee kilpailemaan yrittäjyyden maailmanmestaruudesta 8.–10. kesäkuuta Monacossa järjestettävässä EY World Entrepreneur of the Year -kilpailussa. Kilpailussa kohtaa 42 maan EY Entrepreneur Of The Year -voittajat. Päätöksen voittajasta tekee kokeneista kansainvälisistä yritysjohtajista koostuva tuomaristo.

”On hienoa, että Suomea edustaa kansainvälisessä kilpailussa yritys, joka on lähtenyt rohkeasti kansainvälistymään ja rakentamaan uusia markkinoita. Maailman parhaiden yrittäjien kohtaaminen kilpailun kansainvälisessä finaalissa tarjoaa ainutlaatuisen väylän vertaisoppimiseen, verkostoitumiseen ja ajatusten vaihtoon”, sanoo Juha Hilmola, EY Entrepreneur of the Year -ohjelman johtaja.

EY Entrepreneur of the Year -kilpailun voittajan Jussi Meresmaan vuonna 2000 perustama Discmania kehittää frisbeegolfia toimittamalla korkealaatuisia tuotteita ja kokemuksia asiakkaille ympäri maailmaa. Yrityksen tavoitteena on tehdä frisbeegolfista globaali urheilulaji viemällä laji joka vuosi uuteen maahan. Tampereelta lähtöisin oleva yritys toimii nykyisin sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

”On suuri kunnia edustaa Suomea ja yrittäjyyttä maailmalla. Kilpailun myötä Discmanialle avautuu mahdollisuus viedä frisbeegolfia yhä laajemmalle kansainvälisesti – ja tämä on meille tärkeä missio”, sanoo Suomen EY Entrepreneur of the Year 2021, Jussi Meresmaa.

EY Entrepreneur of the Year -kilpailun järjestää tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY. Vuoden 2021 kilpailun kumppaneina toimivat Työeläkeyhtiö Elo ja Evli Pankki.

Lisätietoja kilpailusta: EY World Entrepreneur Of The Year™