Lehdistötiedote

8 kesäk. 2022 Helsinki, FI

EY tukee ihmisoikeuksia Helsinki Priden yhteistyökumppanina

Konsultti- ja tilintarkastusyhtiö EY edistää tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia yhteistyössä Helsinki Pride -tapahtuman kanssa jo neljäntenä peräkkäisenä vuotena. Virallista Helsinki Pride 2022 -viikkoa vietetään 27.6.–3.7

Lehdistökontakti
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Konsultti- ja tilintarkastusyhtiö EY edistää tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia yhteistyössä Helsinki Pride -tapahtuman kanssa jo neljäntenä peräkkäisenä vuotena. Virallista Helsinki Pride 2022 -viikkoa vietetään 27.6.–3.7.

EY on ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Helsinki Priden vuoden 2022 virallinen yhteistyökumppani jo neljättä vuotta peräkkäin. EY on sitoutunut edistämään työympäristöä, joka vaalii jokaisen työntekijän ainutlaatuisuutta, tukee erilaisia toimintatapoja sekä edistää tiimiytymistä ja yhteenkuuluvuutta.

”EY:llä välitämme henkilöstömme monimuotoisuudesta ja hyvinvoinnista. Haluamme ylläpitää vuoden jokaisena päivänä tunnetta siitä, että jokainen meistä voi olla aidosti oma itsensä. 

Priden juhlistaminen kesäkuun ajan ja virallisella juhlaviikolla on oivallinen tilaisuus lisätä oman henkilöstömme, muiden organisaatioiden ja koko yhteiskunnan ymmärrystä työelämän tasa-arvosta ja yhdenvertaisuudesta”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Pride-tapahtumia koko kesäkuun ajan

EY:llä tuetaan yhdenvertaisuutta ja LGBTQI+-yhteisöä ympäri vuoden, ja erityisesti kesäkuussa on luvassa Pride-teemaisia tapahtumia, seminaareja ja workshopeja sekä Suomessa että muissa Pohjoismaissa. Tapahtumat ovat avoimia kaikille EY:läisille. Luvassa on muun muassa yrityksen sisäisen tasa-arvojärjestön toimintaan ja inklusiiviseen kielenkäyttöön liittyviä seminaareja sekä paikalliseen Pride-kulkueeseen osallistuminen ja piknikin järjestäminen.

EY:n asiantuntijat osallistuvat Helsinki Priden järjestämään Working with Pride -ammattilaistapahtumaan, jonka tavoitteena on jakaa tietoa sekä oppia toisilta organisaatioilta yhdenvertaisuudesta ja monimuotoisuudesta työelämässä.

EY tarjoaa henkilöstölleen myös inklusiivisen johtajuuden oppimiskurssin sekä mahdollisuuden vaikuttaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskyselyn avulla. Tuen osoittamiseen on tarjolla myös Pride-teemaisia kaulanauhoja, t-paitoja ja muita oheistuotteita.

Lisätietoja Helsinki Pride -tapahtumasta ja juhlaviikosta: pride.fi