Inka Heiskanen voitti EY:n Young Tax Professional of the Year 2022 -kilpailun

26 syysk. 2022
Kirjoittaja Tuomas Anttila

Partner, People Advisory Services, EY Finland

Kokenut asiantuntija lukuisissa henkilöverotukseen, kansainvälisen liikkuvuuteen ja palkitsemiseen liittyvissä asioissa, kolmen upean tyttären ylpeä isä ja elinikäinen koripallofani.

26 syysk. 2022
Related topics Veropalvelut

Opiskelijoille suunnattu EY:n Young Tax Professional of the Year -kilpailun Suomen osakilpailu käytiin Helsingissä 16. syyskuuta.

EY:n Suomen Young Tax Professional of the Year -kilpailun top 3 pitelemässä heidän sertifikaattejaan.

EY:n vuosittaisessa Young Tax Professional of the Year -kilpailussa ratkotaan verotukseen liittyviä haasteita. Tänä vuonna Suomen kilpailuun osallistui kymmenen opiskelijaa eri puolilta Suomea kuudesta eri yliopistosta: Helsingistä, Turusta, Tampereelta, Oulusta sekä Aallosta ja Hankenista.

Kilpailu on opiskelijoille loistava mahdollisuus aloittaa uransa asiantuntijatehtävissä. Palkintona kolmelle parhaiten sijoittuneelle on trainee-paikka EY:llä sekä rahapalkinto. Kilpailun voittaja pääsee edustamaan Suomea EY:n kansainväliseen Young Tax Professional of the Year -kilpailuun. 

Kovatasoinen ja monipuolinen kilpailu

Tämän vuoden kilpailussa voiton vei Tampereen yliopistossa yritysjuridiikkaa ja vero-oikeutta opiskeleva Inka Heiskanen.  Toiselle sijalle sijoittui Helsingin yliopistossa opiskeleva Kirill Helsing ja kolmanneksi Turun yliopistossa opiskeleva Piia Kiuru. 

”Olen iloinen, että osallistuin kilpailuun ja kannustan kyllä muitakin lähtemään mukaan, sillä tapahtuman kautta pääsee kehittämään itseään niin substanssin kuin esiintymistaitojen saralla. Case-tehtävä oli myös mielenkiintoinen ja tapahtuman tunnelma kannustava. Hyvä kokemus siis kaikkiaan!” Heiskanen kommentoi. 

”Suuret onnittelut Inkalle kilpailun voitosta! Kilpailu oli tänä vuonna erittäin kovatasoinen, ja olimme erityisen vaikuttuneita voittajan esiintymistaidoista ja kyvystä perustella ratkaisujaan haastavaan case-tehtävään. Heiskanen toimi myös tiimissään esimerkillisesti, toi esiin muiden vahvuuksia ja osoitti johtajuutta niin esiintymistilanteessa kuin ryhmätyöskentelyssäkin”, sanoo Tuomas Anttila, partneri, EY.

Kilpailun kautta töihin

Kilpailu osoittaa, että asiantuntijatehtävien hakemiseen on muitakin tapoja kuin perinteinen työhakemus ja ansioluettelo. Kilpailuun osallistuminen on loistava tilaisuus tuoda omaa osaamistaan esiin ja saada jalka oven väliin konsultointialalla, sillä kolmelle parhaiten sijoittuvalle kilpailijalle on tarjolla   trainee-työpaikka EY:llä veropalveluissa.

Myös palkintopallin ulkopuolelle jäävät voivat edistää työnsaantimahdollisuuksia kilpailun avulla. ”Meillä EY:llä on töissä myös useita aikaisempina vuosina kilpailuun osallistuneita henkilöitä, jotka eivät yltäneet palkintosijoille, mutta vakuuttivat meidät taidoillaan”, Anttila lisää.

Tänä vuonna kilpailua tuomaroimassa oli joukko kokeneita veroasiantuntijoita: Jouni Arpalahti (Director, Corporate Taxes, Wärtsilä Oyj), Satu Roman (Vice President, Global Taxes, Fiskars Group), Vesa-Pekka Nuotio (oikeusneuvos, Korkein hallinto-oikeus), Lauri Luukkonen (Head of Taxation, Finanssiala ry) sekä Raimo Hietala (Partner, EY).

Yhteenveto

EY:n Young Tax Professional of the Year on opiskelijoille ja uraansa aloitteleville verotuksesta kiinnostuneille asiantuntijoille suunnattu kilpailu. Voittaja Inka Heiskanen edustaa Suomea kansainvälisessä kilpailussa marraskuussa 2022.

Tästä artikkelista

Kirjoittaja Tuomas Anttila

Partner, People Advisory Services, EY Finland

Kokenut asiantuntija lukuisissa henkilöverotukseen, kansainvälisen liikkuvuuteen ja palkitsemiseen liittyvissä asioissa, kolmen upean tyttären ylpeä isä ja elinikäinen koripallofani.

Related topics Veropalvelut