Lehdistötiedote

16 helmik. 2023 Helsinki, FI

Danske Bank Entrepreneur Of The Year -kilpailun pääyhteistyökumppaniksi

Danske Bank ja EY ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Danske Bank on Entrepreneur Of The Year -kasvuyrittäjäkilpailun pääyhteistyökumppani. Toisena pääyhteistyökumppanina jatkaa Työeläkeyhtiö Elo.

Lehdistökontaktit
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Samankaltaisia aiheita EY Entrepreneur Of The Year Kasvu

Danske Bank ja EY ovat solmineet sopimuksen, jonka myötä Danske Bank on Entrepreneur Of The Year -kasvuyrittäjäkilpailun pääyhteistyökumppani. Toisena pääyhteistyökumppanina jatkaa Työeläkeyhtiö Elo. 

Vuosittain järjestettävässä kilpailussa palkitaan ja nostetaan esikuviksi menestyneitä kasvuyrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan.

”Kilpailukykyinen ja kasvuhakuinen yrityskenttä muodostaa tulevaisuuden kivijalan Suomen taloudelle. Meille on erityisen tärkeää saada olla mukana edistämässä suomalaisten yritysten menestystä ja lisäämässä yleistä kiinnostusta ja yhteiskunnallista keskustelua yrittäjyydestä”, sanoo Danske Bankin Suomen yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava johtaja Elina Fogelholm.

”Me Danske Bankissa olemme tuhansien suomalaisten yritysten talouden kumppani ja haluamme mahdollistaa uusien kestävien ja vastuullisten menestystarinoiden synnyn. Olemme innostuneina mukana seuraamassa kilpailuun osallistuvien yritysten kasvu- ja kehityspolkua aitiopaikalta.”

”Odotamme innolla yhteistyötä Danske Bankin kanssa. Tavoitteenamme on kilpailun avulla tukea yrittäjyyttä ja korostaa heidän merkitystään Suomen hyvinvoinnin ja menestymisen rakentajina. Uskomme Danske Bank -yhteistyön myötä tavoittavamme yhä uusia kasvuyrittäjiä ympäri Suomen”, sanoo EY Entrepreneur Of The Year -ohjelman johtaja, Partner Juha Hilmola.

Vuoden 2023 kilpailun pääyhteistyökumppaneina toimivat Danske Bank ja Työeläkeyhtiö Elo. Kolmantena kumppanina toimii autoleasingyritys Secto Automotive.

”Yhteistyökumppanimme ovat mukana mahdollistamassa Entrepreneur Of The Year -ohjelman toteuttamista ja kehittämistä. Jatkamme ilolla kilpailun alusta saakka jatkunutta pitkää yhteistyötä Työeläkeyhtiö Elon kanssa, joka on toiminut kilpailun pääyhteistyökumppanina 20 vuotta. Secto Automotive jatkaa kilpailun yhteistyökumppanina toista vuotta. Meillä on kolme erittäin hyvää yhteistyökumppania”, Hilmola jatkaa.

”Kilpailun pitkäaikaisena yhteistyökumppanina on mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä hienojen kumppanien kanssa. Yhdessä pääsemme varmasti palkitsemaan Suomen parhaita yrittäjiä. Kaikki kilpailuun osallistuvat yrittäjät ovat erinomaisia esimerkkejä siitä rohkeudesta, innovatiivisuudesta ja pitkäjänteisyydestä, jota yrittäjänä menestyminen edellyttää. Pidämme tärkeänä, että yrittäjien upeat tarinat saavat tämän kilpailun ja yhteistyön kautta sekä tunnustusta että näkyvyyttä”, toteaa työeläkeyhtiö Elon markkinointijohtaja Joni Tikkanen.

Danske Bank
Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Danske Bank A/S, Suomen sivuliike on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia.

Työeläkeyhtiö Elo

Elo on Suomen kolmanneksi suurin työeläkevakuuttaja. Elo tukee yritysten ja yrittäjien kasvua kattavalla valikoimalla työeläkevakuuttamisen palveluita sekä rakentamalla toimivia työkykyjohtamisen ratkaisuja yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Secto Automotive

Secto Automotive on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yrittäjävetoinen autoleasingtoimija. Secton vakaan kasvun ydin on asiakkaille tarjottu mutkaton autoarki ja vastuullisen autoilun edelläkävijyys. Joka neljäs autoleasingia käyttävä yritys luottaa Sectoon.

Entrepreneur Of The Year
EY Entrepreneur Of The Year on arvostettu kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille. Entrepreneur Of The Year tukee kasvavan ja kannattavan liiketoiminnan rakentajia ja antaa heille tunnustusta yli 60 maassa alueellisella, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla toteutettavassa yrittäjäkilpailussa. EY Entrepreneur Of The Year -kilpailun on vuosien varrella voittanut esimerkiksi Marimekon Kirsti Paakkanen, Rovion Mikael Hed, Ponssen Juha Vidgren ja Supercellin Ilkka Paananen. Vuoden 2022 EY Entrepreneur Of The Year -kilpailun voitti Neural DSP:n Douglas Castro.

Lue lisää kilpailusta: EY Entrepreneur Of The Year