Lehdistötiedote

8 helmik. 2023 Helsinki, FI

Olli-Pekka Veranen vahvistamaan EY:n yritysjärjestelypalveluja

EY on nimittänyt Olli-Pekka Verasen 1.2.2023 alkaen partneriksi EY:n lakipalvelujen yritysjärjestelyt -yksikköön.

Lehdistökontaktit
Mikko Nikunen

Partner, Tax & Law Leader, EY Finland

Kokenut neuvonantaja yritysten globaalin työvoiman hallinnoimisessa. Vapaa-ajallaan Mikko nauttii yhdessäolosta tyttäriensä kanssa, harjoittelee triathlonia varten tai pelaa tennistä tai sulkapalloa.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

EY on nimittänyt Olli-Pekka Verasen 1.2.2023 alkaen partneriksi EY:n lakipalvelujen yritysjärjestelyt -yksikköön.

Verasen vastuualueisiin kuuluvat erityisesti kasvuyritysten ja pääomasijoitusyhtiöiden yritysjärjestelyihin liittyvät lakipalvelut.

”Toivotan Olli-Pekan lämpimästi tervetulleeksi EY:lle. Lakipalvelut ovat globaalissa murroksessa, ja EY on erinomaisessa tilanteessa vastaamaan tähän haasteeseen. Olli-Pekan tulo EY:lle on vahva osoitus siitä, että globaali panostuksemme lakipalveluihin on vahvistanut EY:n asemaa markkinassa. EY:n johdon syksyllä tekemä päätös edetä yhtiön kahdeksi erilliseksi monialaiseksi organisaatioksi jakamisen suunnittelussa tekee EY:stä entistä kiinnostavamman asiantuntijapalveluja tarjoavan organisaation niin asiakkaidemme kuin henkilöstömme silmissä”, toteaa EY:n vero- ja lakipalveluliiketoimintaa Suomessa johtava Mikko Nikunen.

”Olli-Pekan vahva osaaminen pääomasijoitussektorilla vahvistaa entisestään EY:n asemaa johtavana yritysjärjestelyjä tarjoavana asiantuntijaorganisaationa Suomessa ja Pohjoismaissa”, sanoo EY:n lakipalveluliiketoiminnasta Suomessa vastaava johtaja Reino Hyvärinen.

Verasella on monipuolinen tausta kotimaisten ja kansainvälisten asiakkaiden yritys-, kauppa- ja sopimusoikeudellisesta neuvonannosta sekä yritysjärjestelyistä monimutkaisissa yksityisissä ja julkisissa yritysjärjestelyissä. Veranen on työskennellyt asianajotoimistoissa Helsingissä ja Lontoossa.

Veranen on oikeustieteen maisteri Turun yliopistosta ja kauppatieteiden maisteri Turun kauppakorkeakoulusta. Lisäksi hän on opiskellut kaupallista oikeutta ja taloustiedettä Yhdysvalloissa.

”Lakipalvelut elävät vahvaa globaalia murroskautta ja haluan olla osana edistämässä tätä kehitystä. Uskon vahvasti, että tulemme digitalisaation myötä näkemään merkittäviä muutoksia siinä, miten juridista ja transaktiotyötä tehdään jatkossa”, sanoo Veranen.