Lehdistötiedote

23 helmik. 2023 Helsinki, FI

Ville Antikainen Suomen veroteknologialiiketoiminnan johtajaksi

EY on nimittänyt Ville Antikaisen 20.2.2023 alkaen EY Suomen veroteknologialiiketoiminnan johtajaksi. Yksikkö tukee yritysten verofunktioita hyödyntämään teknologiaa ja samalla vastaamaan digitalisaation aiheuttaviin kasvaviin vaatimuksiin.

Lehdistökontaktit
Mikko Nikunen

Partner, Tax & Law Leader, EY Finland

Kokenut neuvonantaja yritysten globaalin työvoiman hallinnoimisessa. Vapaa-ajallaan Mikko nauttii yhdessäolosta tyttäriensä kanssa, harjoittelee triathlonia varten tai pelaa tennistä tai sulkapalloa.

Mikko Kuiro

EY Finland, Tax Technology and Transformation, Partner

Partneri, jolla syvä tietämys yritysten vero- ja rahoitustoimintojen moninaisista haasteista ja mahdollisuuksista.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

EY on nimittänyt Ville Antikaisen 20.2.2023 alkaen EY Suomen veroteknologialiiketoiminnan johtajaksi. Yksikkö tukee yritysten verofunktioita höydyntämään teknologiaa ja samalla vastaamaan digitalisaation aiheuttaviin kasvaviin vaatimuksiin.

Antikaisen vastuualueisiin kuuluvat yritysten veroteknologiahankkeet ja ERP-järjestelmiin liittyvät verotuksen toimeksiannot Suomessa ja Euroopassa. 

”Toivotan Villen lämpimästi tervetulleeksi EY:lle ja tukemaan veroteknologialiiketoiminnan palveluita. Villen vahva veroteknologiaosaaminen ja kokemus yritysmaailmasta vahvistaa entisestään EY:n asemaa johtavana veroteknologiapalveluiden tuottajana Suomessa ja Pohjoismaissa”, sanoo EY:n veroteknologialiiketoiminnasta Pohjoismaissa vastaava partneri Mikko Kuiro.

Antikaisella on laaja-alainen kansainvälinen kokemus veroteknologiaratkaisuista, veroraportoinnista ja -laskennasta, sekä veroprosessien suunnittelusta, automatisoinnista ja implementoinnista. Hän on työskennellyt verojohtajana kansainvälisessä ICT-alan yrityksessä sekä tätä aiemmin EY:n International Tax & Transaction Services -yksikössä Suomessa ja Hong Kongissa. 

”Olen erittäin innoissani palatessani takaisin EY:lle. Viime vuosien in-house kokemukseni jälkeen minulla on entistä paremmat valmiudet keskustella asiakkaiden kanssa heidän liiketoiminnastaan ja verofunktion haasteista sekä mahdollisuuksista. Verotus on globaalisti kiihtyvässä digitaalisessa murroksessa läpi kaikkien verolajien. Veroteknologian ja analytiikan tulisikin olla jokaisen yhtiön taloustiimin agendalla”, sanoo Antikainen.