Lehdistötiedote

14 kesäk. 2023 Helsinki, FI

EY tukee lasten ja nuorten yhdenvertaisia mahdollisuuksia liikuntaharrastukseen Läpimurtosäätiön yhteistyökumppanina

EY tukee lasten ja nuorten liikkumista Läpimurtosäätiön yhteistyökumppanina. Tavoitteena on luoda yhdenvertaisia mahdollisuuksia liikkumiseen.

Lehdistökontaktit
Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Niina Afflecht

Brand, Marketing & Communications, EY Finland

Kaikki lähtee viestinnästä! Tavoitteenani on tehdä vaikuttavaa viestintää ja rakentaa kestäviä suhteita yrityksen ja sen sidosryhmien välille. Intohimona luonnossa liikkuminen ja hyvä ruoka.

Konsultti- ja tilintarkastusyhtiö EY tukee lasten ja nuorten liikkumista Läpimurtosäätiön yhteistyökumppanina. Läpimurtosäätiö on uusi urheilun tukisäätiö, jonka tavoitteena on luoda lapsille ja nuorille yhdenvertaisia mahdollisuuksia liikunnan harrastamiseen, ja sitä kautta oman elämänsä läpimurtoon. Lisäksi säätiön tavoitteena on mahdollistaa yhä useamman lupaavan suomalaisen nuoren urheilijan kansainvälinen läpimurto.

EY:n tavoitteena on edistää lasten ja nuorten hyvinvointia ja mahdollistaa heille yhdenvertaiset mahdollisuudet urheilla ja liikkua sekä löytää mielekäs urheiluharrastus.

”Olemme iloisia siitä, saamme olla mukana yhdessä Läpimurtosäätiön kanssa mahdollistamassa lasten ja nuorten liikuntaharrastusta sekä tukemassa lupaavien nuorten uheilijoiden yhdenvertaisia mahdollisuuksia tavoitella läpimurtoa kansainvälisellä urheilun uralla. Yhteistyömme kautta pyrimme tukemaan sitä, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsisi kokemaan onnistumisen elämyksiä liikunnan parissa", sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Vuonna 2022 perustettu Läpimurtosäätiö jakaa tukia urheiluun ja liikuntaan, ensimmäisinä apurahan saajina on 10 yksilöurheilijaa ja kuusi urheiluseuraa, jotka mahdollistavat lapsille ja nuorille liikunnan harrastamisen veloituksetta tai selkeästi alemmin kustannuksin. Tulevaisuudessa tavoitteena on lisätä tuettavien määrää.

”Läpimurtosäätiön tavoitteena on kasvattaa säätiön pääomaa lahjoitusten ja kumppanuuksien avulla, jotta tukea olisi jatkossa mahdollista jakaa vuositasolla yhä useammalle. Jaamme EY:n kanssa samanlaiset arvot ja olemme erittäin mielissämme siitä, että saamme EY:n mukaan verkostoomme", toteaa Tuomas Lang, Läpimurtosäätiön perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.