Lehdistötiedote

1 heinäk. 2021 Helsinki, FI

EY Suomen uudet partnerit 2021

EY on ylentänyt 1.7.2021 alkaen Suomessa viisi asiantuntijaansa partneriksi ja yhden associate partneriksi.

Lehdistökontakti
Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Samankaltaisia aiheita Konsultointi Tilintarkastus Veropalvelut

EY on ylentänyt 1.7.2021 alkaen Suomessa viisi asiantuntijaansa partneriksi ja yhden associate partneriksi.

”Lämpimät onnittelut uusille partnereillemme uudesta askeleesta urallanne! EY:n menestyksen mahdollistajia ovat johtajat, jotka ovat sitoutuneita asiakkaisiimme, tiimeihimme ja EY:n tarkoitukseen rakentaa paremmin toimivaa maailmaa”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

 

Kuva Erika Grönlund

Erika Grönlund, (KTM, OTM), Partner, Assurance - Audit

Erika Grönlund on KHT-tilintarkastaja ja toimii tilintarkastajana erilaisille yhtiöille ja organisaatioille pienistä perheyhtiöistä kansainvälisesti toimiviin konserneihin. Erika avustaa asiakkaitaan myös yritysjärjestelyihin, yhtiöoikeuteen, konsernilaskentaan ja IFRS-raportointiin liittyvissä kysymyksissä.  

Kuva Mia Kavaljer

Mia Kavaljer, (KTM), Partner, Assurance - Financial and Accounting Services

Mia Kavaljer johtaa taloushallinnon raportoinnin ja kirjanpidon neuvontapalveluja (FAAS) Suomessa, vastaten noin 50 asiantuntijan tiimistä. Mia tukee yrityksiä eri toimialoilla taloudellisen raportoinnin kehittämisessä, IFRS-raportoinnissa, yritysjärjestelyjen laskentakysymyksissä sekä vastuullisuusraportoinnissa.   

Kuva Kaisa Korri

Kaisa Korri, (KTM), Partner, Consulting - Technology Consulting

Kaisa Korri toimii partnerina EY Suomen konsultoinnissa (Consulting Service Line) ja vetää Technology Transformation -kompetenssialuetta. Kaisa tukee yrityksiä liiketoiminnan muutoshankkeissa, joissa teknologian tuomat mahdollisuudet ovat keskiössä. Kaisalla on lähes 20 vuoden kokemus ERP-projekteista ja viime vuosina hän on toiminut hankejohtajana useissa suurissa muutoshankkeissa, missä mahdollistavana teknologiana on ollut SAP.

Kuva Maria Onniselkä

Maria Onniselkä, (KTM), Partner, Assurance - Audit

Maria Onniselkä on KHT-tilintarkastaja, jolla on pitkä kokemus listayhtiöiden, kansainvälisten konsernien ja perheyritysten tilintarkastajana ja neuvonantajana. Maria tukee asiakkaitaan IFRS-laskentakysymyksissä ja muissa taloudellisen raportoinnin erityiskysymyksissä. Tilintarkastajana hän painottaa erityisesti viimeisimmän tilintarkastusteknologian ja data-analytiikan hyödyntämistä. Hänellä on kokemusta useista yritysjärjestelyistä ja pääomamarkkinatransaktioista.

Kuva Annika Tigerstedt

Annika Tigerstedt, (KTM), Partner, TAX - Global Compliance & Reporting

Annika Tigerstedt johtaa EY:llä Suomen Global Compliance & Reporting -palveluita. Hän vastaa useiden globaaleiden asiakkaiden kokonaisvaltaisista taloushallinnon, palkanlaskennan sekä verotuksen ulkoistuspalveluista. Annikalla on kansainvälistä kokemusta muun muassa Tanskasta ja Saudi-Arabiasta ja hänellä on laaja kokemus muutoshankkeista ulkoistuksiin liittyen sekä teknologian hyödyntämiseen.  

 

Kuva Anders Mattsson

Anders Mattsson, (KTM) Associate Partner, Assurance - Audit

Anders Mattsson, KHT, toimii tilintarkastajana pääasiassa Pohjanmaan alueen asiakkaille. Asiakaskuntaan kuuluu yrityksiä ja muita organisaatioita hyvin monesta kokoluokasta. Anders työskentelee erityisesti perheyhtiöiden parissa. Erityisosaamisalueisiin kuuluvat vankan kokemuksen kautta erityisesti konsernitilinpäätösten kysymykset, yritysjärjestelyt ja eri yhteisömuotojen verotusasiat.

EY työllistää Suomessa noin 1 000 tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyjen asiantuntijaa ja liikkeenjohdon konsulttia. EY:n tavoitteena on kasvattaa huippuosaajia, joiden yhteistyöllä yritys rakentaa paremmin toimivaa maailmaa asiakkailleen, henkilöstölleen ja yhteiskunnalle. EY tarjoaa työntekijöilleen laajasti kehittymismahdollisuuksia, kuten virtuaalisesti suoritettavan EY Tech MBA -koulutuksen, joka on avoin ja ilmainen globaalisti koko EY:n henkilöstölle iästä, kokemuksesta tai aikaisemmasta koulutuksesta riippumatta.