Lehdistötiedote

27 elok. 2021 Helsinki, FI

EY kiihdyttää kasvuaan uusien teknologia- ja strategiaosaajien avulla

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY vahvistaa toimintaansa kahdella uudella partner-nimityksellä Suomessa: Vesa Aaltonen vastaa EY:n taloushallinnon ulkoistuksista ja transformaatioista Pohjoismaissa ja Seppo Kokko EY Parthenon -strategiakonsultoinnin teknologiatarjoamasta Suomessa.

Lehdistökontaktit
Mikko Äijälä

Country Managing Partner, Nordic Strategy and Transactions, EY Finland

EY Suomen toimitusjohtaja sekä pohjoismaisen yritysjärjestely -yksikön vetäjä. Kokenut yrityskauppa-ammattilainen. Kolmen pojan isä ja innokas triathlonisti.

Esa Tolonen

EY Finland, EY-Parthenon, Partner

Esa Tolonen on EY-Parthenon Partneri Suomessa.

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY vahvistaa toimintaansa kahdella uudella partner-nimityksellä Suomessa: Vesa Aaltonen vastaa EY:n taloushallinnon ulkoistuksista ja transformaatioista Pohjoismaissa ja Seppo Kokko EY Parthenon -strategiakonsultoinnin teknologiatarjoamasta Suomessa. EY on vahvistanut osaamistaan tänä vuonna yhteensä kahdeksalla uudella partnerilla.

”Olemme EY:llä määrätietoisesti vahvistaneet osaamistamme, jotta voimme tukea asiakkaitamme entistäkin paremmin erityisesti yritysten erilaissa muutostarpeissa. Kahdeksan uutta partneria tuovat asiakkaidemme käyttöön monipuolista osaamista ja vankkaa kokemusta erilaisista näkökulmista. Kattava osaamisemme yhdistettynä datan ja teknologian hyödyntämiseen auttaa asiakkaitamme kasvamaan, uudistumaan ja toimimaan entistäkin paremmin”, sanoo Mikko Äijälä, EY Suomen toimitusjohtaja.

Nyt julkaistut nimitykset ovat jatkoa aikaisemmin tänä vuonna nimitetyille kuudelle uudelle partnerille, joiden avulla EY vahvistaa entisestään osaamistaan teknologiakonsultoinnissa, taloushallinnon neuvonta- ja ulkoistuspalveluissa, henkilöstö- ja muutospalveluissa sekä vero- ja tilintarkastuspalveluissa.

”On hienoa, että kahdeksasta uudesta partneristamme viisi on jo kerryttänyt osaamistaan EY:llä ja on ottanut nyt uuden askeleen urallaan. Saavutus kertoo siitä, että olemme onnistuneet tavoitteessamme mahdollistaa kehittymiseen kannustavien, mielekkäiden urapolkujen luomisen henkilöstöllemme. Uusista partnereista naisia on kuusi, ja kokonaisuudessaan partnereistamme naisia on nyt kolmasosa. Kehitys diversiteetin vahvistamisessa myös ylimmän johdon osalta on oikeassa suunnassa”, kertoo Mikko Äijälä.

Tukea taloushallinnon transformaatioon ja ulkoistuksiin

Partneri Vesa Aaltonen toimii EY:n Pohjoismaiden taloushallinnon transformaatioista vastaavana johtajana. Aaltosella on yli 20 vuoden kokemus talous-, palvelukeskus- ja IT-toimintojen muutoshankkeiden johtamisesta suurissa globaalisti toimivissa organisaatioissa.

”Suomi on toiminut edelläkävijänä nopeasti kasvavassa taloushallinnon ulkoistusmarkkinassa ja Vesa Aaltonen kehittää vahvalla osaamisellaan toimintaa koko Pohjoismaissa. Vesan asiakasymmärrys tulee auttamaan asiakkaitamme toteuttamaan vero- ja taloustoimintojen muutoshankkeita, joissa teknologialla on kasvava merkitys. Vesan kokemus yhdistettynä EY:n laajaan kansainväliseen kyvykkyyteen tukee asiakkaitamme taloushallinnon muutoksissa”, kertoo nimityksestä Kari Pasanen, EY:n Vero-liiketoiminnan johtaja Suomessa.

Strategista ymmärrystä teknologian mahdollisuuksiin

Partneri Seppo Kokko toimii EY Parthenon -strategiakonsultoinnin teknologiatarjoaman johtajana. Kokolla on pitkä ja monipuolinen tausta teknologia- ja strategiakonsultoinnista ja laaja kokemus ylimmän johdon neuvonannosta teknologiaan liittyvissä kysymyksissä. Kokon kokemus kattaa teknologianeuvonannon elinkaaren teknisemmästä IT-konsultoinnista kansainvälisen ylimmän johdon strategiseen neuvonantoon.

”Teknologia ja sen tarjoamat mahdollisuudet ovat päivä päivältä yhä kiinteämpi osa yrityksen strategiaa ja strategian toteutuskykyä. Seppo vahvistaa strategiakonsultointimme syvällistä ymmärrystä teknologian vaikutuksista ja pystyy paketoimaan sen saumattomasti osaksi strategiahankkeitamme. Samalla Seppo tuo merkittävästi uutta strategisen tason ajattelua perinteisiin teknologialiitännäisiin yritysjärjestelypalveluihimme. Sepossa yhdistyy kaksi tärkeää ja syvällistä ajattelumaailmaa ja hän pystyy tarjoamaan asiakkaillemme aidosti strategisen näkemyksen teknologian maailmaan”, sanoo Esa Tolonen, EY Parthenon -strategiakonsultoinnista vastaava partneri.

Seppo Kokko ja Vesa Aaltonen aloittivat tehtävissään elokuussa.

 

Muut tuoreet partner-nimitykset