Lehdistötiedote

1 helmik. 2022

Jukka Lauhia johtamaan EY:n kyberturvallisuuden konsultointipalveluita

Nimitys tukee osaltaan EY:n tavoitetta rakentaa paremmin toimivaa maailmaa auttamalla organisaatioita hyödyntämään dataa ja teknologiaa tietoturvallisesti.

Lehdistökontakti
Riku Piipari

Partner, Head of Consulting, EY Finland

Riku johtaa EY:n konsultointitoimintaa Suomessa sekä toimii vastaavana partnerina Pohjoismaiden digitaalisen muutoksen ja strategian yksikössä.

Samankaltaisia aiheita Kyberturvallisuus

Jukka Lauhia on nimitetty EY Suomen partneriksi sekä kyberturvallisuus ja tietosuoja -palveluiden johtajaksi 1.2.2022 alkaen. Nimitys tukee osaltaan EY:n tavoitetta rakentaa paremmin toimivaa maailmaa auttamalla organisaatioita hyödyntämään dataa ja teknologiaa tietoturvallisesti.

”Toivotan Jukan lämpimästi tervetulleeksi osaksi EY:n laajaa asiantuntijaverkostoa ja vahvistamaan osaamistamme niin Suomessa, Pohjoismaissa kuin maailmanlaajuisestikin.  Konsultointiliiketoimintamme on jatkanut vahvaa kasvua, ja Jukan laaja-alainen asiantuntemus digitaalisesta identiteetinhallinnasta sekä tieto- ja kyberturvallisuudesta tulee auttamaan asiakkaitamme yhä laajemmin erityisesti teknologiaan liittyvissä muutoshankkeissa”, sanoo Riku Piipari, EY Suomen partneri ja konsultointiliiketoiminnan johtaja.

Kyberturvallisuuden ja tietosuojan konsultointipalvelut auttaa organisaatiota esimerkiksi riskien tunnistamisessa ja tietosuojaratkaisujen hankinnassa ja käyttöönotossa.

”Kyberturvallisuudesta ja tietoturvasta huolehtiminen on yrityksille nyt tärkeämpää kuin koskaan ennen. Uudet teknologiat ja laajojen datamäärien hyödyntäminen auttavat yrityksiä kasvamaan ja erottautumaan, mutta ne luovat samalla uusia uhkia ja haavoittuvuuksia toiminnalle. Lisäksi koronapandemian aiheuttama nopea muutos työskentelytapoihin haastaa yritysten turvallisuusprosesseja. Jukan lähes 25 vuoden kokemus laajentaa entisestään kyvykkyyksiämme tukea asiakkaitamme yhä monimutkaisemmissa kyberturvallisuus- ja tietosuojahaasteissa”, Piipari jatkaa.

Marraskuussa 2021 Forrester Research nimesi EY:n maailman johtavaksi kyberturvallisuuden konsultiksi, painottaen erityisesti EY:n kykyä tuottaa innovatiivisesti palveluita sekä EY:n strategiaa, fokusta ja näyttöjä suurten ja monimutkaisten projektien toimittamisessa.

”Tehtäväni on vahvistaa merkittävästi paikallista kyberturvallisuuden palvelutarjoamaa oman kokemukseni ja kansainvälistä tunnustusta saaneen osaamisemme avulla. Olen todella iloinen päästessäni työskentelemään Timo Valosen ja hänen rakentamansa yksikön kanssa. Tähän osaavaan ja kansainvälisesti saumattomasti toimivaan porukkaan on ilo ja kunnia liittyä”, sanoo Jukka Lauhia.


Lue lisää:
Tiedote 16.11.2021: Itsenäinen tutkimusyritys nimesi EY:n johtavaksi kyberturvallisuuden konsultiksi