Lehdistötiedote

3 maalisk. 2022 Helsinki, FI

EY kouluttaa henkilöstöään vastuullisuuteen keskittyvällä maisteriohjelmalla

EY tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden suorittaa maksuttoman Masters in Sustainability -koulutusohjelman. Ohjelma on jatkoa suorittaa maksuttomasti EY Tech MBA-tutkinto työn ohessa.

Lehdistökontakti
Katariina Jalas

HR Director, EY Finland and Nordic HRBP for Strategy and Transactions

Kansainvälinen HR-asiantuntija. Kokenut ura- ja johtajuusvalmentaja. Uskoo inklusiivisiin yhteisöihin ja mikrohyvinvointiin. Työssäkäyvä äiti, joka suhtautuu intohimoisesti sekä elämään että työhön.

Samankaltaisia aiheita Vastuullisuus Ura EY:llä

Tilintarkastus- ja konsulttiyhtiö EY tarjoaa henkilöstölleen mahdollisuuden suorittaa maksuttoman Masters in Sustainability -koulutusohjelman. Ohjelma on jatkoa kesällä 2020 julkaistulle mahdollisuudelle suorittaa maksuttomasti EY Tech MBA-tutkinto työn ohessa. EY:n MBA-ohjelmasta valmistui ensimmäinen suomalainen osallistuja joulukuussa 2021.

Uusi, vastuullisuuteen keskittyvä maisteriohjelma järjestetään yhteistyössä Hult International Business Schoolin kanssa. Koulutuskokonaisuus suoritetaan täysin virtuaalisesti, mikä mahdollistaa osallistumisen itselle sopivaan tahtiin mistä päin maailmaa tahansa. Ohjelma on maksuton kaikille EY:n 312 000 työntekijälle yli 150 maassa.

Ensimmäistä kertaa toteutettavan EY Masters in Sustainability -koulutusohjelman tavoitteena on laajentaa EY:n vastuullisuuteen ja ilmastoon liittyvää osaamista sekä tukea yhtiön innovatiivisten vastuullisuuspalveluiden tarjoamaa eri puolilla maailmaa.

”Uusi kansainvälinen maisteriohjelmamme auttaa EY:n osaajia ratkomaan ilmastonmuutokseen ja vastuullisuuteen liittyviä haasteita, joita yritykset parhaillaan kohtaavat. Haluamme mahdollistaa henkilöstöllemme henkilökohtaisten tavoitteiden ja mielenkiinnon mukaan muokattavan kokemuksen. On hienoa, että kattava koulutustarjontamme avaa oppimismahdollisuuksia omannäköisten urapolkujen tueksi”, sanoo EY Suomen henkilöstöjohtaja Katariina Jalas.

Koulutusohjelmat syventävät osaamista ja luovat kansainvälisiä verkostoja

EY on jo aikaisemmin avannut henkilöstölleen mahdollisuuden suorittaa Masters in Business Administration (MBA) ja Masters in Business Analytics -koulutusohjelmat yhteistyössä Hult International Business Schoolin kanssa. EY Tech MBA -tutkinnon on suorittanut tähän mennessä 55 EY:läistä. Yksi tutkinnon suorittaneista on Suomen EY:llä liiketoiminnan konsulttina työskentelevä Kim Brander.

”EY Tech MBA -opinnot haastoivat ajattelutapaani ja samalla syvensivät osaamistani esimerksi innovaatioiden kehittämisessä ja palvelumuotoilussa. Opintokokonaisuus kehitti myös johtamisen, liiketoiminnan arvonluonnin sekä uusien teknologioiden osaamistani”, kertoo Brander.

”Opiskelu oli yhdistelmä itsenäistä opiskelua ja professoreiden johtamaa pienryhmätyöskentelyä. Ammatillisen osaamisen kehittämisen lisäksi sain opintojen kautta kansainvälisen verkoston jatkuvasta oppimisesta kiinnostuneita kollegoja.”

Koulutusohjelmien tutkinnot myöntää Hult International Business School, joka on tunnettu osaamiskeskeisestä lähestymistavastaan koulutukseen ja sitoutumisestaan käytännön oppimiseen. Hult on ensimmäinen kolminkertaisesti akkreditoitu kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa, ja se on myös säännöllisesti arvioitu yhtenä maailman parhaista kauppakorkeakouluista.

Vastuullisuusosaamisen kehittämisen lisäksi EY on sitoutunut kiihdyttämään ilmastotoimiaan. Vuonna 2021 EY:n globaali organisaatio saavutti hiilinegatiivisuuden, mikä on merkittävä askel kohti tavoitetta saavuttaa päästöissä net zero -taso vuoteen 2025 mennessä. Omien vastuullisuustavoitteidensa lisäksi EY:n asiakastiimit jatkavat vastuullisuuspalveluiden kehittämistä.

Lue Kim Branderin kokemuksista urablogistamme