Lehdistötiedote

11 maalisk. 2022 Helsinki, FI

Frisbeegolfia maailmalle vievä Jussi Meresmaa vuoden 2021 kasvuyrittäjä

Discmania-yrityksen perustaja Jussi Meresmaa valittiin Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi 2021 EY Entrepreneur of the Year -kilpailussa.

Lehdistökontakti
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Samankaltaisia aiheita EY Entrepreneur Of The Year Kasvu

Discmania-yrityksen perustaja Jussi Meresmaa valittiin Suomen parhaaksi kasvuyrittäjäksi 2021 EY Entrepreneur Of The Year -kilpailussa. Yrittäjäkilpailussa palkittiin myös Suomen parhaat start-up- ja perheyrittäjät sekä yleisön suosikki. Tunnustusta kasvuyrittäjille annettiin myös vastuullisuudesta, alan uudistamisesta ja teknologiasta.

Tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY:n vuosittain järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Vuoden 2021 kilpailuun osallistui 55 suomalaista kasvuyritystä.

Discmania-nimen alla toimivan Spin18 Oy:n perustaja Jussi Meresmaa palkittiin vuoden kasvuyrittäjänä 11. maaliskuuta 2022 järjestetyssä Suomen EY Entrepreneur Of The Year 2021 -gaalassa. Voiton myötä Meresmaa pääsee kilpailemaan yrittäjyyden maailmanmestaruudesta kesäkuussa järjestettävässä EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailuissa.

Voittajat valitsi laajasti suomalaista liiketoimintaosaamista edustava riippumaton tuomaristo, jota johtaa Finanssiala ry:n toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi.

”Lämpimät onnittelut Jussi Meresmaalle ja Discmanialle kilpailun voitosta. Meresmaalla on yritykselleen kirkas strategia ja rohkeat tavoitteet. Discmania on lähtenyt rohkeasti kansainvälistymään ja kasvattamaan tuotteiden kysyntää viemällä lajia uusille markkinoille toimittamalla kiekkojen lisäksi myös frisbeegolfkenttiä. Yritys on kasvanut vauhdikkaasti ja onnistunut rakentamaan vahvan brändin lajin harrastajien keskuudessa”, kertoo palkitsemisperusteista tuomariston puheenjohtaja Piia-Noora Kauppi.

EY Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajan Jussi Meresmaan vuonna 2000 perustama Discmania kehittää frisbeegolfia toimittamalla korkealaatuisia tuotteita ja kokemuksia asiakkaille ympäri maailmaa. Yrityksen tavoitteena on tehdä frisbeegolfista globaali urheilulaji viemällä laji joka vuosi uuteen maahan. Tampereelta lähtöisin oleva yritys toimii nykyisin sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

”Vuoden kasvuyrittäjä -tunnustus tuntuu todella hyvältä! Haluan kiittää meidän koko Discmanian tiimiä, ilman tämän mahtavan yhteisön tukea ja määrätietoista työtä tällainen saavutus ei olisi ollut mahdollista. Meillä on missio tehdä frisbeegolfista maailmanlaajuinen urheilulaji, ja tämän tunnustuksen myötä tavoitteemme on jälleen askeleen lähempänä”, sanoo Entrepreneur of the Year 2021, Jussi Meresmaa.

Vuoden 2021 Suomen EY Entrepreneur Of The Year -kilpailusarjojen voittajat:

  • EY Entrepreneur Of The Year: Jussi Meresmaa, Discmania (Spin 18 Oy)
  • Vuoden Perheyrittäjä 2021: Tarja Takki-Halttunen ja Mika Halttunen, Halton Group Oy Ltd
  • Vuoden Start-up-yrittäjä 2021: Juhana Rintala, Ruokaboksi Finland Oy

Lisäksi kunniamaininnat saivat seuraavat yrittäjät:

  • Vastuullisuus 2021: Mårten Storbacka, WE Tech Solutions Oy
  • Alan rohkea uudistaja 2021: Marjo ja Timo Keski-Kasari, Juustoportti Oy
  • EY Tech 2021: Mikael Thuneberg, Supermetrics Oy
  • Yleisön suosikki 2021: Marjo ja Timo Keski-Kasari, Juustoportti Oy

EY Entrepreneur Of The Year -kilpailun järjestää tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY. Suomessa kilpailun kumppaneina toimivat Työeläkeyhtiö Elo ja Evli Pankki.

Lue lisää: