Lehdistötiedote

10 kesäk. 2022

Aleph Groupin Gaston Taratuta EY World Entrepreneur Of The Year -voittaja

Maailmanlaajuisen EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajaksi valittiin Aleph Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Gaston Taratuta. Discmanian Jussi Meresmaa edusti Suomea kilpailussa.

Lehdistökontakti
Juha Hilmola

Partner, Growth Markets, Audit, EY Finland

Kokenut, käytännönläheinen ja asiakkaille omistautuva tilintarkastaja, joka löytää olennaisuudet ja jonka kanssa on helppo tulla toimeen.

Samankaltaisia aiheita EY Entrepreneur Of The Year Kasvu

Maailmanlaajuisen EY World Entrepreneur of the Year -kilpailun voittajaksi valittiin Aleph Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Gaston Taratuta. Discmanian Jussi Meresmaa edusti Suomea kilpailussa.

Konsultti- ja tilintarkastusyritys EY:n järjestämä, yrittäjyyden maailmanmestaruuskilpailuksikin kutsuttu EY World Entrepreneur Of The Year 2022 -kilpailu järjestettiin Monacossa 9. kesäkuuta. Kansainvälisessä finaalissa kamppaili maakohtaisten kilpailujen voittajia 50 eri maasta.

Kasvuyrittäjäkilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan. Päätöksen voittajasta tekee kokeneista kansainvälisistä yritysjohtajista koostuva tuomaristo. Tänä vuonna EY World Entrepreneur Of The Year -kilpailun voittajaksi valittiin Argentiinan edustaja Gaston Taratuta, Aleph Groupin perustaja ja toimitusjohtaja. Aleph Group on globaali mainosyritys, joka toimii 90 maassa ja työllistää yli tuhat henkilöä. Viime vuonna yrityksen tulos oli yli 130 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Lue lisää Gaston Taratutan voitosta englanninkielisestä lehdistötiedotteesta.

Suomea kilpailussa edusti frisbeegolfia maailmalle vievän Discmanian Jussi Meresmaa, joka palkittiin vuoden 2021 kasvuyrittäjänä Suomen EY Entrepreneur Of The Year -gaalassa maaliskuussa. Meresmaa huomioitiin myös Tasavallan presidentin kunniakirjalla tunnustuksena pitkäjänteisestä omistautumisesta, osaamisesta sekä periksiantamattomuudesta. Kunniakirjan ojensi mottoriurheilutähti Mika Häkkinen.

Vuoden 2022 kilpailun ilmoittautuminen on avautunut

Haku vuoden 2022 Suomen EY Entrepreneur Of The Year -kilpailuun on auki elokuuhun saakka. Kilpailun finalistit julkaistaan lokakuussa, ja voittaja palkitaan Helsingissä 4. marraskuuta 2022 järjestettävässä juhlagaalassa. Vuoden 2022 kilpailun kumppaneina toimivat Työeläkeyhtiö Elo ja Mandatum.

Lisätietoja Suomen osakilpailusta: EY Entrepreneur Of The Year Suomi

Lisätietoja kansainvälisestä kilpailusta: EY World Entrepreneur Of The Year™