Lehdistötiedote

12 jouluk. 2018 Helsinki, FI

Yritysten Vastuullisuusraportointikilpailu saa jatkoa vuodelle 2019

Vastuullisuusraportointikilpailu edistää suomalaisyritysten vastuullisuutta, palkitsee vastuullisuusraportointiin panostaneita sekä antaa muille kannustusta ja esimerkkejä onnistumiseen. Vuoden 2018 voittajat palkittiin Helsingin Pörssitalolla 6.11. Kilpailu järjestetään jälleen vuonna 2019.

Lehdistökontakti
EY Suomi

Tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, liikejuridiikan ja yritysjärjestelyiden asiantuntija ja konsultti.

Samankaltaisia aiheita Yritysvastuu

Vastuullisuusraportointikilpailu edistää suomalaisyritysten vastuullisuutta, palkitsee vastuullisuusraportointiin panostaneita sekä antaa muille kannustusta ja esimerkkejä onnistumiseen. Vuoden 2018 voittajat palkittiin Helsingin Pörssitalolla 6.11. Kilpailu järjestetään jälleen vuonna 2019.

Vastuullisuusraportointikilpailulla pitkät perinteet

Yritysten vastuullisuusraportointiprosesseja arvioiva kilpailu on järjestetty Suomessa vuodesta 1996 alkaen. Kilpailun tavoitteena on tarkastella vastuullisuusraportoinnin nykytilaa ja kehityssuuntia sekä tuoda esille parhaita käytäntöjä. Vuonna 2018 raportointikilpailun johtavana teemana olivat YK:n kestävän kehityksen tavoitteet (SDG:t) sekä ilmastonmuutos.

Kilpailusta vastaa eri yhteiskunnallisia toimijoita edustava järjestäjäryhmä. Ryhmä määrittelee vuosittain kilpailun tavoitteet ja arviointikriteerit. Vuonna 2018 järjestäjäryhmässä olivat mukana Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, FIBS, Finsif ry, Nasdaq Helsinki, Suomen Tilintarkastajat ry, Ympäristöjohtamisen yhdistys YJY ry sekä Ympäristöministeriö. Kilpailutuomariston puheenjohtajana toimi Pertti Korhonen (hallitusammattilainen, mm. Business Finlandin ja DNA Oyj:n hallituksen puheenjohtaja).

Vastuullisuusraportointikilpailu järjestetään jälleen vuonna 2019. Kilpailun arviointikriteerit julkaistaan keväällä 2019.