Lehdistötiedote

14 marrask. 2019 Helsinki, FI

Jussi Hermunen EY:n pohjoismaisen kasvu- ja innovaatioverkosto EY Wavespacen vetäjäksi

Pitkän uran palvelumuotoilun parissa tehnyt Jussi Hermunen on aloittanut EY:llä Wavespace Nordicin vetäjänä. Tässä tehtävässään Hermunen vastaa EY:n globaalin kasvu- ja innovaatioverkoston EY Wavespace ™ :n käynnistämisestä, kehittämisestä ja johtamisesta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Lehdistökontakti
Lotta Roitto

EY Finland, Head of Communications and PR

Lotta vastaa EY:n viestinnästä Suomessa. Innostuu hyvinvoinnin edistämisestä, monipuolisesta liikunnasta luonnossa ja taidemuseoissa kuljeskelusta.

Pitkän uran palvelumuotoilun parissa tehnyt Jussi Hermunen on aloittanut EY:llä Wavespace Nordicin vetäjänä. Tässä tehtävässään Hermunen vastaa EY:n globaalin kasvu- ja innovaatioverkoston EY Wavespace ™ :n käynnistämisestä, kehittämisestä ja johtamisesta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

EY Wavespace™ on yhdistelmä fyysistä tilaa, asiakaslähtöisiä yhteistyömenetelmiä ja teknologiaa. Palvelumuotoilun ja muilta suunnittelun osa-alueilta tutuilla metodeilla toimiva konsepti vetää yhteen asiakkaat, tiimit ja toimijat.

EY Wavespace ™ -konsepti käytössä jo 20 maassa. Asiakkaiden keskuudessa Wavespace on otettu erinomaisesti vastaan. Kehuja on saanut etenkin konseptin nopeus sekä eri tekniikoita ja toimintatapoja yhdistävä ote. Hermusen johdolla EY Wavespace ™ -konsepti laajenee nyt kaikkiin Pohjoismaihin. Toiminta on jo käynnissä Helsingissä ja Kööpenhaminassa.

”Pohjoismaiden konsepti poikkeaa hieman muista Wavespaceista. Vähemmän teknologiakeskeisyyttä ja enemmän innovatiivista yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Eräänlainen yhdistelmä digitaalista kiihdyttämöä ja palvelumuotoilutoimijaa, joka avaa ja luo uusia projekteja ja työskentelytapoja. Samaan aikaan Wavespace modernisoi omaa tapaamme toimia laaja-alaisena palveluntarjoajana”, Hermunen kertoo.

Hermusella on takanaan mittava ura teknologian ja digitaalisen palvelumuotoilun parissa, jo vuodesta 1997 lähtien. Uransa aikana hän on suunnitellut, rakentanut ja ohjannut tiimejä kehittämään kaiken kokoisia ratkaisuja ja palveluita - verkkosivustoista muotokieliprojektien suunnitteluun ja digitaalisista strategioista mobiilipalveluihin. EY:lle Hermunen siirtyi Ideanin maajohtajan paikalta.

”Omassa toiminnassani korostuu asiakaslähtöisyys, asioiden ja lähestymistapojen yksinkertaistaminen sekä eri toimijoiden tuominen yhteen. Käytännössä tämä tarkoittaa palvelumuotoilun ja design thinking -toimintamallien hyödyntämistä. EY:llä pääsen nyt alusta alkaen rakentamaan koko toiminnan konseptia. Myös EY:n tausta vero- ja lakiasiantuntijana on erityisen kiinnostava suunnittelijan näkökulmasta”, Hermunen sanoo.