Pressemelding

1 sep. 2023 Oslo, NO

EY flytter Oslo-kontor: – S7 støtter vår hybride arbeidsmodell

I juni (2023) flyttet EY inn i kontorer i Stortorvet 7 (S7), etter mer enn tjue år i Bjørvika. EYs nye Oslo-kontor ligger midt i Oslo sentrum, med nærhet til «alt».

Pressekontakt
Andreas R. K. Jacobsen

Pressekontakt, EY Norge

Liker å ha mange jern i ilden, sykkelentusiast på hobbynivå og glad i hjembyen Kristiansand.

Christin E. Bøsterud

Partner, Nordic Chief Sustainability Officer, EY Norge

Christin er advokat med en PhD innen etikk. Hun er opptatt av mangfold og inkludering på alle nivåer – inklusive ledelse. Bonde og hestejente.

Line Finstad

HR-direktør i Norge, Nordisk HR Business Partner, EY Norge

Line er ansvarlig for HR agendaen i Norge. Hun har også nordisk HR-ansvar for Core Business Services. Hun er nysgjerrig og engasjert i alt hun gjør, i og utenfor EY - og alltid på jakt etter balansen.

I juni (2023) flyttet EY inn i kontorer i Stortorvet 7 (S7), etter mer enn tjue år i Bjørvika. EYs nye Oslo-kontor ligger midt i Oslo sentrum, med nærhet til «alt».

– Vi er veldig glade for å endelig være på plass, og vi er svært stolte av de nye kontorfasilitetene våre. Her har bærekraft stått i sentrum fra vi startet prosessen, til nå som vi har flyttet inn. Det handler både om utforming og materialvalg. I kjelleretasjen finner du eksempelvis «drive-in sykkelparkering», treningsfasiliteter og garderober, sier administrerende direktør i EY, Christin Bøsterud.

I 2021 lanserte EY sin hybride arbeidsmodell, som er drevet av fleksibilitet, teknologi og samarbeidskultur. Det var derfor viktig for EY at de nye kontorlokalene var med på å videreutvikle denne modellen.

– S7 er spesialtilpasset vår hybride arbeidsmodell, forklarer Bøsterud.

– EYs hybride arbeidsmodell innebærer stor fleksibilitet på når og hvor man jobber. Derfor finner du ulike typer arbeidsstasjoner på S7, avhengig av hva slags jobb du skal ha gjort. Vi har også inngått et samarbeid med Spaces, som betyr at våre ansatte i Oslo har tilgang til over 10 ulike kontor rundt om i hele byen, sier HR-direktør i EY Line Finstad.

Les mer om Fremtidens arbeidsplasser her.