Pressemelding

30 nov. 2020 Oslo, NO

EY inngår samarbeid med ODA Nettverk

Som en del av EYs satsing innen teknologi og digitalisering, inngår selskapet et samarbeid med ODA Nettverk. EY har valgt å gå inn som platinumpartner, dels for å dyrke teknologiekspertise og kompetanse innen STEM-fagene (vitenskap, teknologi, ingeniør og matematikk) samtidig som denne satsingen henger sammen med selskapets mangfolds- og likestillingsagenda.

Pressekontakt
Christin E. Bøsterud

Country Managing Partner, Nordic Chief Sustainability Officer, EY Norge

Christin er advokat med en PhD innen etikk. Hun er opptatt av mangfold og inkludering på alle nivåer – inklusive ledelse. Bonde og hestejente.

Relaterte temaer Digitalisering Rådgivning

Som en del av EYs satsing innen teknologi og digitalisering, inngår selskapet et samarbeid med ODA Nettverk. EY har valgt å gå inn som platinumpartner, dels for å dyrke teknologiekspertise og kompetanse innen STEM-fagene (vitenskap, teknologi, ingeniør og matematikk) samtidig som denne satsingen henger sammen med selskapets mangfolds- og likestillingsagenda.

–  Gjennom dette partnersamarbeidet ønsker vi å oppnå økt synlighet for dyktige medarbeidere ved å løfte frem våre kvinnelige teknologikolleger som bidragsytere og rollemodeller. Vi blir med på å synliggjøre viktigheten av mangfold innen teknologi og vi blir del av en større endringsagenda, sier Christin Bøsterud, administrerende direktør i EY.

ODA er Nordens ledende møteplass for kvinner i teknologi. ODA har mer enn 10.000 medlemmer med aktiviteter i Oslo, Bergen, Innlandet og Trondheim, og rundt 50 partnere. Organisasjonen har siden 2005 inspirert og bidratt gjennom større kjønnsmangfold til bedre beslutninger og løsninger for virksomheter og samfunn.

– Vi er svært glade for å inngå platinum-partnerskap med EY, og sammen jobbe for økt mangfold i tech, både internt i EY, men også ellers i næringslivet. Et partnerskap med ODA innebærer å dele erfaringer og kompetanse i mangfoldsarbeidet på tvers av bransjer og konkurrenter, og vi ser veldig frem til å få med EY, med mangfoldsprofil Christin Bøsterud i spissen, i dette arbeidet, sier Kristine H. Næss i Oda Nettverk.

ODA er non-profit, og drives av frivillig innsats fra kvinner i tech – for å øke kvinneandelen i tech. Likestilling og mangfold er et globalt anliggende, som også er anerkjent i FN’s tusenårsmål.


Følg Oda Nettverk på sosiale medier:
FacebookInstagram & Linkedin

EY er ODA Platinum Partner

Platinum Partner