1 jun. 2023
Mennesker i en konferansesal under arrangementet S-HUB Summit 2023

Hvordan bedre business kan skape en positiv fremtid

Skrevet av
Andreas R. K. Jacobsen

Pressekontakt, EY Norge

Liker å ha mange jern i ilden, sykkelentusiast på hobbynivå og glad i hjembyen Kristiansand.

Hanne Thornam

Partner og leder av Climate Change and Sustainability Services i Norden, og nestleder for EY Sustainability i EMEIA

Hanne har hele sin karriere bistått næringslivet med å utvikle bærekraftige strategier, tiltak og rapportering knyttet til klima, natur og bærekraft.

1 jun. 2023

S-HUB Summit 2023: Next Horizons er et årlig arrangement og møteplass for det utvidede økosystemet til Sustainability Hub Norway (S-HUB) og partnere. Arrangementet går av stabelen torsdag 1. juni på Sentralen (Oslo sentrum).

Formålet med konferansen er å dele trender, innsikt, inspirasjon og beste praksis på siste nytt innen bærekraftig forretningsdrift, ledelse og transformasjon. Arrangementet samler talere og bidragsytere fra hele verden, som deler EYs visjon om en bedre og mer bærekraftig fremtid. S-HUB Summit har blitt en samlingsplass for å tenke nye tanker og lære av hverandre.

–  Vi er utrolig takknemlige for at så mange er interessert i å komme når vi samler 50 av Norges og verdens ledende tenkere på bærekraft og business - og ser veldig fram til masse inspirasjon, dype samtaler og forhåpentligvis enda mer direkte action og impact etter årets S-HUB Summit, sier Andreas Friis, grunnlegger av S-HUB. 

– Dette hadde aldri gått uten våre partnere - og vi takker EY for å være en visjonær hovedsamarbeidspartner og bidragsyter for syvende året på rad. EY er med på å gjøre dette til en årlig happening for de mest ambisiøse lederne, bedriftene og bærekraftsfolkene, legger Friis til.

Med slagordet «How can we together envision and build positive, thriving futures?» gir S-HUB Summit en unik mulighet til å bidra til den positive endringen vi ønsker å se i verden.  

– Uansett hvor langt din bedrift har kommet i den grønne omstillingen, kan EY hjelpe deg videre. Vi har vi store ambisjoner på vegne av våre kunder, og er stolte sponsorer av S-HUB summit. Jeg er overbevist om at disse arrangementene vil skape synergier og bidra med innovative ideer og perspektiver fra alle deltakere, sier Hanne Thornam Partner og leder av Climate Change and Sustainability Services, EY Norge.

Årets S-HUB Summit, er arrangementet for dem som er opptatt av bærekraft og næringsliv. Årets konferanse skal gå i dybden på hvordan effektive investeringer, forretningsledelse og disruptiv teknologi kan bidra til å skape en bærekraftig fremtid for alle. 

– Grønnere byer, selskaper som er sitt ansvar bevisst og det å gjøre informasjon om bærekraft mer tilgjengelig, er noen av mine hjertesaker. Derfor gleder jeg meg til å holde et innlegg på S-HUB om bærekraftsrapportering og mer sier Thornam.

EY er en av hovedsponsorene bak årets Sustainability Hub. Vi gleder oss til en inspirerende dag, full av masse læring og gode samtaler.

S-HUB Summit-program

Tid og sted: 1. juni, Sentralen (Oslo Sentrum)

  • Åpninginnlegg fra Behnam Farazollahi (EY Doberman): 09:10 – 09:50
  • Innlegg fra Hanne Tornam: 13:00 – 13:45
  • Innlegg fra Martin Ranhoff: 13:00 – 14:30
  • Paneldiskusjon med Linn Anker Sørensen: 13:00 – 16:00

Om S-Hub Summit

For syvende gang avholdes S-HUB Summit, en møteplass for det utvidede økosystemet til Sustainability Hub Norway (S-HUB) og partnere. Formålet med konferansen er å dele trender, innsikt, inspirasjon og beste praksis på siste nytt innen bærekraftig forretningsdrift, ledelse og transformasjon. Arrangementet samler talere og bidragsytere fra hele verden.

For pressehendvendelser, vennligst kontakt:

Andreas Jacobsen, Pressekontakt, +47 473 49 518

Sammendrag

S-HUB Summit 2023: Next Horizons er et årlig arrangement og møteplass for det utvidede økosystemet til Sustainability Hub Norway (S-HUB) og partnere. Arrangementet går av stabelen torsdag 1. juni på Sentralen (Oslo sentrum).

Om denne artikkelen

Skrevet av
Andreas R. K. Jacobsen

Pressekontakt, EY Norge

Liker å ha mange jern i ilden, sykkelentusiast på hobbynivå og glad i hjembyen Kristiansand.

Hanne Thornam

Partner og leder av Climate Change and Sustainability Services i Norden, og nestleder for EY Sustainability i EMEIA

Hanne har hele sin karriere bistått næringslivet med å utvikle bærekraftige strategier, tiltak og rapportering knyttet til klima, natur og bærekraft.