31 mai 2023
Bilde av EY Doberman & SALLY's konsept, Windows to the Future

Se inn i fremtiden: Slik kan byene våre bli

Av Andreas R. K. Jacobsen

Pressekontakt, EY Norge

Liker å ha mange jern i ilden, sykkelentusiast på hobbynivå og glad i hjembyen Kristiansand.

31 mai 2023

Onsdag 31. mai går Katapult Future Fest (KFF) av stabelen. Dette er arrangementet for deg som er opptatt av teknologi, bærekraft og smarte løsninger.

Her kan du se EY Dobermans fremtidslaboratorium, SALLY, AR-installasjon «Window to the future» og høre talere snakke om en mulig, annerledes fremtid.

– Vi kombinerer ny teknologi med nye løsninger. På Katapult kan du se vårt helt nye konsept "Window to the Future". Dette er en reise gjennom en futuristisk by basert på ekte løsninger. Gjennom tre ulike "vinduer" vil du få oppleve en pulserende metropol som vibrerer av liv og aktivitet, samtidig som den utstråler en god følelse av fremtidsoptimisme, sier SALLYs Creative Director, Tove Blomgren.

I prosjektet Future Window har EY Dobermans SALLY, sammen med White Arkitekter utforsket en historie om en annerledes, mulig fremtidsby og hvordan det føles å bo der.

– Dette er en by med dramatisk færre biler, men milevis med urbane stier og turmuligheter. En by full av liv, men likevel mye roligere enn hvordan vi kjenner byer i dag. En by som lever og ånder og hvor begrepet «søppel» er i ferd med å forsvinne, legger Blomgren til.

–  Vi må gjenopplive folks ambisjoner og håp for fremtiden. Det gjør vi gjennom å dyrke innovative konsepter som virkelig kan lede veien mot en grønnere og bedre verden, sier Behnam Farazollahi, Managing Director, EY Doberman Norway.

Katapult Future Fest program:

Tid og sted: 1. og 2. juni 2023, 3KT (Aker Brygge), Oslo 
2. juni, 10:45 – 11:30: Keynote-presentasjon av “Windows to the future” av Tove Blomgren. 

Interessert i bærekraft, smarte løsninger og hvordan du skal nå det neste steget i din grønne omstilling? Her finner du mer informasjon om hvordan EY kan hjelpe din bedrift. Interessert i andre arrangementer om bærekraft og teknologi? Her finner du mer informasjon om S-HUB Summit.

Om EY Doberman

EY Doberman innoverer og designer virksomheter, produkter og merkevarer sammen med selskaper. EY Doberman ble grunnlagt i Sverige for over 20 år siden, og har siden den gang bygget en arv som et av de mest innflytelsesrike design- og innovasjonsstudioene fra Skandinavia, med et sterkt globalt fotavtrykk.

Om SALLY

SALLY er EY Dobermans fremtidslaboratorium og har nylig mottatt Fast Companys pris for World Changing Ideas. SALLY ønsker å bevege verden i en bærekraftig og rettferdig retning. Den verdenen mener SALLY at vi kan begynne å legge til rette for allerede i dag. 

Om Katapult Future Fest

Katapult Future Fest (KFF) er en årlig festival som setter fokus på hvordan impact investing, forretningsledelse og eksponentielle teknologier kan skape et blomstrende samfunn for alle. Under årets arrangement vil EY, sammen med EY Doberman og deres Future Manifestation Lab, SALLY, presentere konseptet "Window to the Future".

For pressehendvendelser, vennligst kontakt:

Andreas Jacobsen, pressekontakt, +47 473 49 518

Sammendrag

Under årets Katapult Future Fest vil EY, sammen med EY Doberman og deres Future Manifestation Lab, SALLY, presentere konseptet "Window to the Future".

Om denne artikkelen

Av Andreas R. K. Jacobsen

Pressekontakt, EY Norge

Liker å ha mange jern i ilden, sykkelentusiast på hobbynivå og glad i hjembyen Kristiansand.