Press release

1 juli 2021

Almedalsveckan mår bra av transformationen

EY kommer under årets digitala Almedalen att anordna sex stycken webinarier. Panelerna är fulla av kunniga experter och medarbetare från EY, och ämnena sträcker sig från AI och 5G till kryptovalutor och vätgas.

Presskontakt
EY Sverige

Revisions- och rådgivningsföretag

EY är ett globalt revisions- och rådgivningsföretag med ett gemensamt syfte: ”Building a better working world”- för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i.

EY kommer under årets digitala Almedalen att anordna sex stycken webinarier. Panelerna är fulla av kunniga experter och medarbetare från EY, och ämnena sträcker sig från AI och 5G till kryptovalutor och vätgas.

I samband med årets Almedalsvecka publicerar EY sex stycken webinarier på EY.se. Samtliga seminarier innehåller en namnkunnig panel bestående av branschföreträdare, företagare och samhällsprofiler. Medverkar gör även medarbetare från EY med djup kunskap inom de områden som diskuteras. För anmälan och mer information, klicka på webbinarierna nedan. 

–Jag är mycket glad över att årets Almedalsvecka går av stapeln, om än ej som vanligt. Vi har under de senaste 15 månaderna fått ställa om till en mer digital tillvaro, och jag är säker på att även Almedalsveckan mår bra av den transformationen. Vi på EY presenterar under två dagar en rad spännande webinarier, med riktigt vassa paneldeltagare, säger Linda Andersson, ansvarig för offentlig sektor, EY Sverige.

Årets Almedalsvecka blir helt digital och invigs söndagen den 4:e juli, för att avslutas onsdagen den 7:e. Riksdagspartierna kommer således dela dagar under årets nedkortade vecka.

Ämnen:

  • 5 juli: Offentliga organisationer och AI – en inblick i vår nutid och framtid
  • 5 juli: Hur ska vi finansiera omställningen till ett grönare samhälle?
  • 5 juli: Hur kan 5G och nya kommunikationslösningar skapa värde och bidra till samhällsnyttan?
  • 6 juli: Hur kan offentlig sektor hantera utrednings- och utvecklingsfrågor när förutsättningarna ständigt förändras?
  • 6 juli: Kryptovalutor som framtidens cash – irrelevant för retail eller perfect match?
  • 6 juli: How can the Nordics lead the hydrogen revolution?