Press release

1 juni 2021

EY:s Andreas Bliersbach med på prestigefylld lista

Idag publicerade talangnätverket Nova sin lista över de främsta unga yrkespersonerna inom svenskt näringsliv. Andreas Bliersbach, Hydrogen and Energy Storage Lead på EY i Norden, tog plats som en av de främsta talangerna inom Management Consulting, och således också på den totala ”Nova 111”-listan.

Idag publicerade talangnätverket Nova sin lista över de främsta unga yrkespersonerna inom svenskt näringsliv. Andreas Bliersbach, Hydrogen and Energy Storage Lead på EY i Norden, tog plats som en av de främsta talangerna inom Management Consulting, och således också på den totala ”Nova 111”-listan.

För första gången någonsin har talangnätverket Nova utsett svenskt näringslivs kommande stjärnor, och under tisdagen blev EY:s Andreas Bliersbach utsedd till en av dem. Totalt fick Nova in 1400 nomineringar, och efter en djupgående urvalsprocess är nu Andreas, verksam som Hydrogen and Energy Storage Lead på EY i Norden, en av de 111 mest lovande yrkespersonerna under 35 år i Sverige.

– Samtliga nominerade är riktigt talangfulla, så jag är oerhört glad och hedrad över utmärkelsen. Jag drivs av att förändra hur vi omvandlar, konsumerar och tillhandahåller energi. Vi strävar efter att bygga en mer hållbar framtid för våra kunder, och ge dem bästa möjliga förutsättningar för att ta ansvar och ligga i framkant i den energitransformation vi nu upplever. Till sist vill jag verkligen lyfta fram mina kollegor, jag arbetar i ett väldigt bra team som hela tiden utvecklas, säger Andreas Bliersbach, Hydrogen and Energy Storage Lead på EY i Norden.

Utöver Andreas var även EY:s Josephine Bergström, Leo Scherwin och Karl Torgå nominerade i kategorin Management Consulting.  

Här hittar du mer information om listan: Nova (novatalent.com)