Press release

23 sep. 2021

EY:s employer branding prisas

EY kammade hem priset som Årets Employer Branding-företag under Universums Employer Branding Awards.

Presskontakt
Anna Svanberg

EY Sverige, vd, auktoriserad revisor och Assurance Partner

Vd och revisionspartner som sedan 2002 har erfarenhet av revisioner i globala, noterade bolag.

EY kammade hem priset som Årets Employer Branding-företag under Universums Employer Branding Awards.

Under torsdagen gick Universums Employer Branding Awards av stapeln. Priserna delas ut två gånger per år, en gång under våren med fokus på studenter, och en gång under hösten där yrkesverksamma talanger är primär målgrupp. Torsdagens gala var helt digital och vinnarna utsågs av en jury bestående av HR-experter.

– Så kul! Vi satsar mycket på Employer branding-aktiviteter men med det sagt är jag övertygad om att den största dragningskraften kommer från personerna på EY, sättet vi är på och den energi vi ger. Att jobba ska vara kul! Teamkänsla är A och O hos oss, det är så vi bygger framtidens arbetsplats. Det här priset har våra anställda vunnit, säger Anna Svanberg, VD på EY Sverige.

Under året har EY visat framfötterna i flera av Universums undersökningar, inte minst i den nordiska ”Most attractive employer” där rådgivnings- och revisionsföretaget blev bäst i branschen. Dessutom hamnade EY tidigare i veckan på topp 25 i YPAI (Young Professional Attraction Index) 2021, vilket också det ger en ledartröja inom rådgivningsbranschen.

– EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord, och vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar framgång på marknaden. Vårt fokus på mångfald och delaktighet är viktiga delar i hur vi arbetar med våra kunder, utvecklar våra medarbetare och hur vi verkar i samhället runt omkring. Det tror jag gör oss attraktiva, avslutar Anna Svanberg.